Elhunyt a világhírű magyar operaénekesnő, Kukely Júlia

Forrás: Thinkstock -
halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
64 éves korában távozott Kukely Júlia, Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő.

Súlyos betegségben szenvedett a művész.

Elhunyt az operaénekesnő Forrás: Thinkstock

Nem csak a budapesti operába járók körében volt ismert a művésznő neve, énekelt Athén, Bécs, Drezda, Párizs, Zürich színpadain is. Munkásságát Liszt Ferenc-díjjal, valamint Bartók-Pásztory-díjjal is jutalmazták, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkresztjét is magáénak tudhatta.

Hugh Hefner került a Playboy címlapjára http://www.life.hu/kult/20171101-hugh-hefner-szerepel-a-playboy-cimlapan.htmlMár megszoktuk az évtizedek alatt, hogy a nyuszis magazin címplaján mindig egy elképesztően szexi bombázó pózol. Mégsem olyan furcsa, hogy ezúttal egy férfi néz visszaránk a magazin első lapjáról. Kult--88 éves lenne Bud Spencer http://www.life.hu/kult/20171101-88-szuletesnapjat-unnepelne-bud-spencer.htmlOktóber 31-én ünnepelte volna 88. születésnapját Bud Spencer. Kult--Fűrész 8 filmkritikahttp://www.life.hu/kult/20171031-furesz-kritika.htmlMinden idők egyik legjövedelmezőbb horrorszériája hosszú idő után új filmmel folytatódik. A Fűrész 8 – Újra játékban ráadásul megidézi a korábbi részek mitikus főgonoszát is. De vajon képes valami mást is mutatni, vagy csak egy újabb bőrt húztak le rólunk az elvetemült alkotók? KultOrigoEzek a világ legkreatívabb halloween-jelmezei: fotók! http://www.life.hu/kult/20171031-ilyen-halloween-jelmezeket-meg-sosem-lattunk.htmlA Halloween manapság már az egész világon ünnepnek számít, és nem csak az ünnep terjedt el, hanem a jelmezek készítése, viselése is. Kult--Hrutka Róbert majdnem megsüketült http://www.life.hu/kult/20171030-hrutka-robert-csaknem-megsuketult.htmlHrutka Róbert ma az egyik legtöbbet foglalkoztatott könnyűzenész. 25 éves zenei pályafutása alatt több mint kétszáz nagylemez megszületésénél volt jelen. Hol zenészként, máskor mint zeneszerző vagy producer. Ezernél is több reklámhoz és több tucat filmhez írt zenét, de csak kevesen tudják róla, hogy szinte az is csoda, hogy egyáltalán hall. Kult--Programajánló: a szalonna fesztiváltól az álmok világáighttp://www.life.hu/kult/20171030-a-szalonnatol-az-almok-vilagaig-programajanlo.htmlUgyan megérkezett a hideg, azért az év legjobb programajairól ilyenkor sem kell lemondani. Sőt! Fesztiválok, előadások tömkelege várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.