halott énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálhírét családja képviseletében unokatestvére, Billy Jones jelentette be. A zenész 65 éves volt. 

Keith Wilder, a hetvenes évek sikercsapatának, a Heatwave-nek az énekese volt. Egyelőre nem tudni, miben halt meg, de azt már nyilvánosságra hozták, hogy november 6-án lesz a temetése.

Így búcsúzott Révész Sándor Som Lajostólhttp://www.life.hu/kult/20171102-igy-bucsuzott-revesz-sandor-som-lajostol-facebook-posztban.htmlRévész Sándor Facebook-posztban búcsúzott zenésztársától, a a hétfőn elhunyt Som Lajostól. A Piramis énekese többek között arról is ír, hogy pályakezdőként igazi példaképének tekintette őt. KultOrigoEnyedi Ildikó a Terápia sikeréről beszélt: videóhttp://www.life.hu/kult/20171028-enyedi-ildiko-a-terapia-sikererol-beszelt.htmlEnyedi Ildikó, a Terápia befejező szériájának díszbemutatóján a Life.hu-nak felfedte a sorozat fantasztikus sikerének titkát, hogy mégis mitől válhat feszültségekkel telivé egy egyetlen párbeszéden alapuló jelenet, de azt is megtudhattuk a rendezőtől, hogy mitől vált misszióvá a Terápia, egyszerű rendezési feladat helyett. KultFotó: Mudra László - OrigoFáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott arról, hogy Marton László zaklatja a színésznőket http://www.life.hu/kult/20171025-fay-miklos-szerint-eszenyi-eniko-tudott-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatja-a-szinesznoke.htmlLevelet írt a Vígszínház bérleteseinek Eszenyi Enikő, amelyben az áll, hogy mindannyiukat megdöbbentették a hírek, és az alatt a 35 év alatt, amióta a Vígszínházban dolgozik, nem értesült Marton László szexuális zaklatásairól vagy ehhez hasonló esetekről. Fáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott arról, hogy a főrendező zaklatja a színésznőket. A kritikus saját weboldalán tette hozzá a magáét a botrányos történethez: Kult--Szalay Kriszta szereti, ha nem a külseje, hanem a játéka miatt sikereshttp://www.life.hu/kult/20171021-szalay-kriszta-szereti-ha-nem-a-kulseje-hanem-a-jateka-miatt-sikeres.htmlSzalay Kriszta színésznő nem bánja, ha a közönség nem a kisminkel arcát látja. Örül annak, ha nem szépségével, hanem játékával arat sikert. Kult--Szexuális zaklatás és a mozi: amikor a vásznon is megjelennek a titkos bűnök (18+)http://www.life.hu/kult/20171021-szexualis-zaklatas-es-a-mozi-amikor-a-vasznon-is-megjelennek-a-titkos-bunok.htmlMással sincsenek tele manapság a hírek, mint az egész Hollywoodot felforgató, Weinstein-féle szexuális zaklatási botránnyal, aminek a hullámai már Magyarországot is elérték. Ennek kapcsán úgy éreztük, ideje összegyűjtenünk azokat a nevezetes filmes momentumokat, amikor hasonló esetek magán a mozivásznon is megjelentek. Köztük egy olyannal, amit egy konkrét Weinstein-zaklatás ihletett. KultOrigoKözleményt adott ki a Vígszínház: Marton László lemondott főrendezői állásárólhttp://www.life.hu/kult/20171021-kozlemenyt-adott-ki-a-vigszinhaz-marton-laszlo-lemondott-forendezoi-allasarol.htmlElőbb oktatói tisztségét függesztette fel, most főrendezői állásáról is lemondott az immár többszörösen szexuális zaklatással vádolt Marton László. A Vígszínház közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.