72 évesen elhunyt Robert Knight, a legendás énekes

halál gyász énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
72 éves korában hunyt el Robert Knight. Egy rövid betegség után távozott az élők sorából a legendás zenész, akinek leghíresebb száma az Everlasting Love volt. 

Egy rövid betegség után 72 évesen távozott a legendás énekes, Robert Knight. A zenész 1945 áprilisában látta meg a napvilágot Tennessee államban, Franklin városában Robert Peebles néven. A zene már egészen korán elkezdte érdekelni, csatlakozott is egy iskolásokból álló bandához, de a sikert nem ez hozta el számára.

Az énekes beiratkozott az egyetemre, és a Fairlanes nevű trióban énekelt. Talán ő sem gondolta, hogy így lesz, de egy egyszerű egyetemi fellépés alatt fedezték fel, rögtön szerződést ajánlottak neki szólóénekesként. A siker szinte rögtön jött, az Everlastin Love című száma ugyanis bejárta a világot. Persze több dalt és több lemezt is kiadott Robert Knight, de ennek a számnak a sikerét egyik sem tudta túlszárnyalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.