2017. november 12-én búcsúztatják Som Lajost a budapesti Rockmúzeumban

Forrás: MTI/Földi Imre -
temetés búcsúztató Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 12-én, vasárnap délután búcsúztatják Som Lajost a budapesti Rockmúzeumban - közölte a család az MTI-vel.

A közlemény szerint a 15 órától kezdődő búcsúztatón a résztvevők egy szál virággal róhatják le kegyeletüket. A ravatalt és a temetést szűk családi körben rendezik meg.

Som Lajos Forrás: MTI/Földi Imre

Som Lajos basszusgitáros és dalszerző, a Piramis együttes egykori vezetője hosszú betegeskedés után 70 éves korában október 30-án hunyt el. A hard rock csapat a hetvenes évek második felében talán a legnépszerűbbnek számított Magyarországon, fennállása alatt, 1974 és 1982 között hét lemezt jelentetett meg.

Magyarországon is visszatér a Kacsamesékhttp://www.life.hu/kult/20171107-visszater-a-magyar-kepernyoknek-a-kacsamesek.html30 évvel a premier után a Disney felújította az egyik legnépszerűbb mesesorozatát a Kacsameséket. A készítők azt mondják, a képregény stílusban visszatérő Kacsamesék a család fontosságát és a játékos kalandokat helyezi fókuszba. Kult--Tényfeltáró riportkönyvet írt a Life.hu riportere: Férfiműszakhttp://www.life.hu/kult/20171107-domszky-laszlo-ferfimuszak-cimu-konyve-kapcsan-interju.htmlA közgazdaságtant végzett újságíró, Domszky László néhány évvel ezelőtt kezdett aktívan dolgozni a Life.hu-nál. Videós riportjait, dokumentumportréit a sport, a kultúra, a zene és a televízió magyar sztárjai fedik le, de előszeretettel forgat külföldi világeseményekről is. Éveken át tudósított az Eurovíziós Dalversenyek döntőinek külföldi helyszíneiről, de interjúzott már az MTV Europe Music Awards vörösszőnyegén is. A Média a Tehetségekért közönségdíjának birtokosa. Első rövidfilmjét az Egyenlő Bánásmód Hatóság pályázatán a legjobb tíz film közé választották. Ezúttal Férfiműszak címmel írt könyvet, amely a melegprostik megfizetett boldogságáról szól. Többek között erről is kérdeztük. KultAFPMegérkezett a Szürke ötven árnyalatának újabb előzetese: videóhttp://www.life.hu/kult/20171106-megerkezett-a-szurke-otven-arnyalatanak-ujabb-elozetese-video.htmlA fél világ várja a Szürke ötven árnyalatának harmadik részét, a Szabadság ötven árnyalatát. Valentin napon érkezik. KultElhunyt Balla Demeter, a híres magyar fotóművészhttp://www.life.hu/kult/20171106-elhunyt-balla-demeter-a-hires-magyar-fotomuvesz.htmlBalla Demeter több mint hat évtizeden át fotózott, pályája alatt számos elismerésben részesült: Kossuth- és Balázs Béla-díjat is nyert. A fotográfust vasárnap, életének 87. évében érte a halál. Kult--Gyász: elhunyt Pápai Erzsi, Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/kult/20171105-elhunyt-papai-erzsi-jaszai-mari-dijas-szineszno.html83 éves korában meghalt Pápai Erzsi, Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész, a Nemzeti Színház örökös tagja.KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.