Elhunyt Chuck Mosley, a Faith No More egykori frontembere

Forrás: Thinkstock -
Chuck Mosley Faith No More
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család közleményt adott ki, amelyben azt írják, az 57 éves Chuck Mosley már hosszabb ideje józanul élt, de hirtelen halálának oka a függőségével kapcsolatos betegsége volt.

"Azért hozzuk nyilvánosságra eltávozásának okát, hogy figyelmeztetésül szolgáljon mindenki másnak, aki harcol saját józanságáért. Gyászolja Pip Logan, aki hosszú ideje élettársa volt, két lánya, Erica és Sophie, és unokája, Wolfgang Logan Mosley" - áll a közleményben.

Meghalt John Hillerman amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20171110-meghalt-john-hillerman-amerikai-szinesz-a-magnum-szereploje.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt John Hillerman amerikai színész, aki Jonathan Higginst, a karót nyelt brit birtokfelügyelőt alakította a Magnum című detektívsorozatban. A színészt csütörtökön otthonában, a Texas állambeli Houstonban érte a halál - közölte a családja. Kult--Öngyilkos lett a 34 éves sorozatszínész Brad Bufanda http://www.life.hu/kult/20171104-ongyilkos-lett-a-34-eves-sorozatszinesz-brad-bufanda-egy-los-angeles-i-haz-tetejerol-ugrott-le.htmlA TMZ arról ír, hogy Brad Bufanda egy Los Angeles-i ház tetejéről ugrott le, a földön fekvő test mellett találtak egy búcsúlevelet is. Kult--Szívrohamban halt meg egy 17 éves focista, Joel Lobanzo Belgiumbanhttp://www.life.hu/kult/20171102-szivrohamban-halt-meg-egy-17-eves-focista-joel-lobanzo-belgiumban.htmlElhunyt edzés közben egy 17 éves focista Belgiumban. Joel Lobanzo gyors és szakszerű segítséget kapott, de nem tudták már megmenteni. Kult--50 éves Hollywood legszélesebb mosolya: Julia Roberts karrierjének legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20171028-az-50-eves-julia-roberts-karrierjenek-legemlekezetesebb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli jubileumi, félszázadik születésnapját az a filmcsillag, akinek a mosolyába a kilencvenes években a fél világ beleszeretett, aki jó darabig Hollywood legmagasabban fizetett színésznőjének számított, és akinek számos emlékezetes alakítás fűződik a nevéhez. Összeválogattuk a kedvenc és legfontosabbnak tartott Julia Roberts-filmjeinket. Kult--Fáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott arról, hogy Marton László zaklatja a színésznőket http://www.life.hu/kult/20171025-fay-miklos-szerint-eszenyi-eniko-tudott-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatja-a-szinesznoke.htmlLevelet írt a Vígszínház bérleteseinek Eszenyi Enikő, amelyben az áll, hogy mindannyiukat megdöbbentették a hírek, és az alatt a 35 év alatt, amióta a Vígszínházban dolgozik, nem értesült Marton László szexuális zaklatásairól vagy ehhez hasonló esetekről. Fáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott arról, hogy a főrendező zaklatja a színésznőket. A kritikus saját weboldalán tette hozzá a magáét a botrányos történethez: Kult--Szalay Kriszta szereti, ha nem a külseje, hanem a játéka miatt sikereshttp://www.life.hu/kult/20171021-szalay-kriszta-szereti-ha-nem-a-kulseje-hanem-a-jateka-miatt-sikeres.htmlSzalay Kriszta színésznő nem bánja, ha a közönség nem a kisminkel arcát látja. Örül annak, ha nem szépségével, hanem játékával arat sikert. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.