Szabadúszó létről, Vígszínházról adott interjút Hernádi Judit

Fotó: Polyak Attila - Origo -
szabadúszó színésznő társulat színház Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1986-ig volt a Vígszínház társulatának tagja Hernádi Judit, aki nyolc év után, karrierje csúcsán hagyta ott a teátrumot. Azóta - bár saját bevallása szerint olykor úgy érzi, társulatra lenne szüksége - szabadúszó, amit annak ellenére nem bánt meg, hogy nagyon kockázatos.

"Előfordult, hogy megijedtem, és úgy éreztem, társulatra lenne szükségem. Tettem is ez irányba lépéseket, de valaki még időben felnyitotta a szemem, amikor azt mondta, hogy nem véletlenül hagytam ott annak idején a Vígszínházat. (...) Soha nem tagadtam meg azt az időszakot, szerettem ott lenni, jó szerepeket kaptam. De el kellett jönnöm onnan. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy bárhol vagyok, előbb vagy utóbb onnan is eljövök" - nyilatkozta Hernádi Judit az art7.hu-nak. A színésznő arról is beszélt, hogy tisztában van vele, a szabadúszással nagy kockázatot vállalt, ráadásul szerepek egész sora mehetett el mellette.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Nem érdekelt különösebben. Bizonyos emberektől nem akartam függeni és meghatározódni. Kívülről nézve viszont időnként szórakoztatott, ahogyan ők meghatározták, és sajnos néha megnyomorították egymást ebben a szakmában. Nem mondom, komoly eredményeket értek el, de nekem nem volt ehhez kedvem. Ma sincs tyúkszemem, pedig elég szép nagy lábam van, és néha felvettem olyan cipőt is, ami kényelmetlennek bizonyult. De csak rövid ideig viseltem, ha nagyon szorított, levetettem" - tette hozzá.

Elhunyt Chuck Mosley, a Faith No More egykori frontemberehttp://www.life.hu/kult/20171111-elhunyt-chuck-mosley-a-faith-no-more-egykori-frontembere.htmlA család közleményt adott ki, amelyben azt írják, az 57 éves Chuck Mosley már hosszabb ideje józanul élt, de hirtelen halálának oka a függőségével kapcsolatos betegsége volt. KultThinkstockMeghalt John Hillerman amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20171110-meghalt-john-hillerman-amerikai-szinesz-a-magnum-szereploje.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt John Hillerman amerikai színész, aki Jonathan Higginst, a karót nyelt brit birtokfelügyelőt alakította a Magnum című detektívsorozatban. A színészt csütörtökön otthonában, a Texas állambeli Houstonban érte a halál - közölte a családja. Kult--Öngyilkos lett a 34 éves sorozatszínész Brad Bufanda http://www.life.hu/kult/20171104-ongyilkos-lett-a-34-eves-sorozatszinesz-brad-bufanda-egy-los-angeles-i-haz-tetejerol-ugrott-le.htmlA TMZ arról ír, hogy Brad Bufanda egy Los Angeles-i ház tetejéről ugrott le, a földön fekvő test mellett találtak egy búcsúlevelet is. Kult--Újabb posztot tett közzé a leszbikus magyar színésznő egykori szerelme (18+)http://www.life.hu/kult/20171102-ujabb-posztot-tett-kozze-a-leszbikus-magyar-szineszno-egykori-szerelme-viaszbaba.html2016 augusztusában borzolta fel a kedélyeket az a hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal. Nos, ez a lány kitálal, könyvet írt a történetükből, amely nagy durranásnak ígérkezik. A megjelenés időzítése szándékosan sem lehetett volna ennél jobb, ugyanis - ahogy arról mi is folyamatosan írunk - egyre-másra esnek ki a csontvázak a színházi szekrényekből. KultOrigoÍgy búcsúzott Révész Sándor Som Lajostólhttp://www.life.hu/kult/20171102-igy-bucsuzott-revesz-sandor-som-lajostol-facebook-posztban.htmlRévész Sándor Facebook-posztban búcsúzott zenésztársától, a a hétfőn elhunyt Som Lajostól. A Piramis énekese többek között arról is ír, hogy pályakezdőként igazi példaképének tekintette őt. KultOrigoEnyedi Ildikó a Terápia sikeréről beszélt: videóhttp://www.life.hu/kult/20171028-enyedi-ildiko-a-terapia-sikererol-beszelt.htmlEnyedi Ildikó, a Terápia befejező szériájának díszbemutatóján a Life.hu-nak felfedte a sorozat fantasztikus sikerének titkát, hogy mégis mitől válhat feszültségekkel telivé egy egyetlen párbeszéden alapuló jelenet, de azt is megtudhattuk a rendezőtől, hogy mitől vált misszióvá a Terápia, egyszerű rendezési feladat helyett. KultFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.