Elhunyt az AC/DC alapítója, Malcolm Young

Forrás: Thinkstock -
AC/DC Malcom Young zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol az AC/DC. Szombaton, családja köráben elhunyt az alapítótag, a 64 éves Malcolm Young. A zenekar a Facebook oldalán tette közzé a gyászhírt. 

"Testvéreként nehéz szavakkal kifejezni, mit jelentett számomra az életem során, a köztünk lévő kapocs különleges és egyedi volt. Munkássága örökké élni fog. Szép munka volt Malcolm" - olvasható.

Nem küldi el a főváros a Vígszínház éléről Eszenyi Enikőthttp://www.life.hu/kult/20171118-nem-kuldi-el-a-fovaros-a-vigszinhaz-elerol-eszenyi-enikot-tarlos-istvan-nyilatkozott.htmlAhogy már írtunk róla, lapinformációk szerint nagy esély van arra, hogy Eszenyi Enikőt a kirobbant Marton László-ügy okán menesztik a Vígszínház éléről. Tarlós István polgármester az ATV Híradójában nyilatkozott az igazgatónő jövőjéről. Kult--Állítják: sokan Eszenyi Enikő zsarnoki stílusa miatt hagyták ott a Vígszínházathttp://www.life.hu/kult/20171118-allitjak-sokan-eszenyi-eniko-zsarnoki-stilusa-miatt-hagytak-ott-a-vigszinhazat.htmlAhogy írtunk róla, azt pletykálják, hogy Marton László molesztálási botránya nemcsak az ő karrierjének jelenti a végét, ugyanis a történtek után Eszenyi Enikőt is menesztenék a Vígszínház éléről. Arról is suttognak, hogy nem a Marton-ügy az egyetlen, ami árnyékot vet az Eszenyi-korszakra: a vezetési stílusát egyesek elviselhetetlennek írták le. Kult--Szabadúszó létről, Vígszínházról adott interjút Hernádi Judithttp://www.life.hu/kult/20171116-szabaduszo-letrol-vigszinhazrol-adott-interjut-hernadi-judit.html1986-ig volt a Vígszínház társulatának tagja Hernádi Judit, aki nyolc év után, karrierje csúcsán hagyta ott a teátrumot. Azóta - bár saját bevallása szerint olykor úgy érzi, társulatra lenne szüksége - szabadúszó, amit annak ellenére nem bánt meg, hogy nagyon kockázatos. Kult--Elhunyt Chuck Mosley, a Faith No More egykori frontemberehttp://www.life.hu/kult/20171111-elhunyt-chuck-mosley-a-faith-no-more-egykori-frontembere.htmlA család közleményt adott ki, amelyben azt írják, az 57 éves Chuck Mosley már hosszabb ideje józanul élt, de hirtelen halálának oka a függőségével kapcsolatos betegsége volt. KultThinkstockÖngyilkos lett a 34 éves sorozatszínész Brad Bufanda http://www.life.hu/kult/20171104-ongyilkos-lett-a-34-eves-sorozatszinesz-brad-bufanda-egy-los-angeles-i-haz-tetejerol-ugrott-le.htmlA TMZ arról ír, hogy Brad Bufanda egy Los Angeles-i ház tetejéről ugrott le, a földön fekvő test mellett találtak egy búcsúlevelet is. Kult--Öngyilkos lett a 34 éves sorozatszínész Brad Bufanda http://www.life.hu/kult/20171104-ongyilkos-lett-a-34-eves-sorozatszinesz-brad-bufanda-egy-los-angeles-i-haz-tetejerol-ugrott-le.htmlA TMZ arról ír, hogy Brad Bufanda egy Los Angeles-i ház tetejéről ugrott le, a földön fekvő test mellett találtak egy búcsúlevelet is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.