Nem küldi el a főváros a Vígszínház éléről Eszenyi Enikőt

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
Tarlós István Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, lapinformációk szerint nagy esély van arra, hogy Eszenyi Enikőt a kirobbant Marton László-ügy okán menesztik a Vígszínház éléről. Tarlós István polgármester az ATV Híradójában nyilatkozott az igazgatónő jövőjéről.

A Bors arról írt, hogy többen, a Fővárosi Közgyűlésben is – Rudolf Pétert - aki egyébként megdöbbent a felvetésen is - látnák szívesen Eszenyi Enikő pozíciójába.

Az ATV megkereste az ügyben a főpolgármestert. Tarlós István határozottan cáfolta, hogy Eszenyi menesztése napirenden volna.

„Tekintettel arra, hogy ebben egyedül én dönthetek, nyugodjanak meg, és ne határozzák meg nekem az újságírók, hogy kiket küldjünk el, és kiket nem. Őszintén megmondom, ha egyáltalán foglalkoztam volna azzal a gondolattal, hogy Eszenyi Enikőt elküldjük, ezek után már akkor se küldenénk el" - nyilatkozta.

Állítják: sokan Eszenyi Enikő zsarnoki stílusa miatt hagyták ott a Vígszínházathttp://www.life.hu/kult/20171118-allitjak-sokan-eszenyi-eniko-zsarnoki-stilusa-miatt-hagytak-ott-a-vigszinhazat.htmlAhogy írtunk róla, azt pletykálják, hogy Marton László molesztálási botránya nemcsak az ő karrierjének jelenti a végét, ugyanis a történtek után Eszenyi Enikőt is menesztenék a Vígszínház éléről. Arról is suttognak, hogy nem a Marton-ügy az egyetlen, ami árnyékot vet az Eszenyi-korszakra: a vezetési stílusát egyesek elviselhetetlennek írták le. Kult--Szabadúszó létről, Vígszínházról adott interjút Hernádi Judithttp://www.life.hu/kult/20171116-szabaduszo-letrol-vigszinhazrol-adott-interjut-hernadi-judit.html1986-ig volt a Vígszínház társulatának tagja Hernádi Judit, aki nyolc év után, karrierje csúcsán hagyta ott a teátrumot. Azóta - bár saját bevallása szerint olykor úgy érzi, társulatra lenne szüksége - szabadúszó, amit annak ellenére nem bánt meg, hogy nagyon kockázatos. Kult--Öngyilkos lett a 34 éves sorozatszínész Brad Bufanda http://www.life.hu/kult/20171104-ongyilkos-lett-a-34-eves-sorozatszinesz-brad-bufanda-egy-los-angeles-i-haz-tetejerol-ugrott-le.htmlA TMZ arról ír, hogy Brad Bufanda egy Los Angeles-i ház tetejéről ugrott le, a földön fekvő test mellett találtak egy búcsúlevelet is. Kult--Szívrohamban halt meg egy 17 éves focista, Joel Lobanzo Belgiumbanhttp://www.life.hu/kult/20171102-szivrohamban-halt-meg-egy-17-eves-focista-joel-lobanzo-belgiumban.htmlElhunyt edzés közben egy 17 éves focista Belgiumban. Joel Lobanzo gyors és szakszerű segítséget kapott, de nem tudták már megmenteni. Kult--Újabb posztot tett közzé a leszbikus magyar színésznő egykori szerelme (18+)http://www.life.hu/kult/20171102-ujabb-posztot-tett-kozze-a-leszbikus-magyar-szineszno-egykori-szerelme-viaszbaba.html2016 augusztusában borzolta fel a kedélyeket az a hír, miszerint egy ismert magyar színésznő nyolc évig leszbikus kapcsolatban élt egy fiatal lánnyal. Nos, ez a lány kitálal, könyvet írt a történetükből, amely nagy durranásnak ígérkezik. A megjelenés időzítése szándékosan sem lehetett volna ennél jobb, ugyanis - ahogy arról mi is folyamatosan írunk - egyre-másra esnek ki a csontvázak a színházi szekrényekből. KultOrigoMeghalt Keith Wilder énekeshttp://www.life.hu/kult/20171102-meghalt-keith-wilder-enekes-a-heatwave-tagja.htmlHalálhírét családja képviseletében unokatestvére, Billy Jones jelentette be. A zenész 65 éves volt. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.