Elhunyt a világhírű amerikai énekesnő, Della Reese

halál gyász della reese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
86 éves korában hunyt el a világhírű énekesnő, Della Reese.

A magyar közönség elsősorban az Angyali érintés című sorozatból ismerheti az énekesnőt, aki a Harlemi éjszakák című nagysikerű filmben is szerepelt. Az élete a ghospel éneklés volt. Családja körében távozott az élők sorából, írta meg a Blikk.

Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, UA, SCG/ Northfoto/David Livingston

Váratlanul hunyt el a Jóban rosszban színésze, Benkő Gézahttp://www.life.hu/kult/20171119-elhunyt-a-joban-rosszban-szinesze-benko-geza.html48 éves korában hunyt el Benkő Géza.Kult--Elbúcsúztatták Som Lajost: videóhttp://www.life.hu/kult/20171112-elbucsuztattak-som-lajost-video.htmlElbúcsúztatták Som Lajost. A család, a barátok és a rajongók is megemlékeztek a legendás zenészről. A Life.hu riportere is a helyszínen volt. Kult--Meghalt a a Dead Moon zenekar tagja, Fred Colehttp://www.life.hu/kult/20171112-meghalt-a-zenesz-fred-cole.html69 éves korában hunyt el a népszerű zenész, Fred Cole. Kult--Elhunyt a világhírű magyar operaénekesnő, Kukely Júliahttp://www.life.hu/kult/20171101-elhunyt-a-magyar-operaenekesno-kukely-julia.html64 éves korában távozott Kukely Júlia, Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő.Kult--Elhunyt az egyik legismertebb magyar pornós, Tera Bondhttp://www.life.hu/kult/20171011-elhunyt-tera-bond-az-egyik-legismertebb-magyar-pornos.htmlDerzsi Anita, azaz Tera Bond 38 éves korában, nagyon fiatalon távozott az élők sorából. Kult--Elhunyt Gyarmati Gergely, szinkronrendező http://www.life.hu/kult/20171002-elhunyt-gyarmati-gergely.htmlÉletének 47. életévében hunyt el a Grace Klinika és az Agymenők szinkronrendezője.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.