Színházi szerződése nyomasztotta halála előtt Benkő Gézát

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban -
Benkő Géza Jóban Rosszban színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul hunyt el a Jóban Rosszban sorozatban az ország kedvenccévé lett színész, a 48 éves Benkő Géza. Most arról lehet olvasni, hogy volt, ami nagyon nyomasztotta a művészt. 

Jó barátjának, a Kassai Thália Színház igazgatójának, Czajlik Józsefnek a halála előtt öntötte ki a lelkét Benkő.

"Semmi gond, tudod, most már végig fogom csinálni, csak magam miatt is. Nem vállaltam becsületből két felkérést. Csak azért, mert ide elígérkeztem s nem akartam sz.rt csinálni a számból. Most pedig nincs már más melóm, ez van, hát felépítem a házat a tűzvonalba, azzal, hogy nem fog meglepni, ha lebombázódik. De sem idegeskedni, sem nyugtalankodni tovább nem fogok. Most ez lett, minden dolog jó valamire, semmi se véletlen, meg ilyenek" – írta a hajnali órákban.

"Szoros, művészi barátság volt a mienk, a munkahelyi gondokat is megosztottuk egymással – nyilatkozta a Blikknek Czajlik, elmondta azt is, barátja a szerencsi szerződése miatt is aggódott.

Forrás: Facebook/Jóban Rosszban

Jóban Rosszban-beli kollégái is gyászolják

"Géza maga volt az élet, hihetetlen, hogy egyszer csak kiszállt belőle a vitalitás. Számomra ő nem is halt meg, nem tudom elfogadni" – jelentette ki Cseke Katinka, aki Bodolai Böbeként sokat forgatott "Emilkével".

A sorozat Bodolai Bandija, Tóth Roland a forgatókönyv szerint, de az életben is legendás barátságot ápolt Benkővel szűkszavúan fogalmazott: "Nem könnyű azoknak, akiket hátrahagyott, a feleségének, a lányának és a fiának".

"Lesújtott a rossz hír. Néhány éve a kedvenc whiskyjével lepett meg, de azóta is bontatlanul áll a polcon. Sajnálom, hogy nem koccinthattunk" – fogalmazott Szabó Zsófi.

Miért kell tabukat döntögetni?http://www.life.hu/kult/20171120-beszelgetes-a-tabukrol-makai-gabor-pszichologussal-es-domszky-laszloval-a-ferfimuszak-kapcsan.htmlAz elmúlt napokban bemutattuk riporterünk, Domszky László könyvét, a Férfiműszakot, ami a férfi luxusprostituáltak életét mutatja be. De ahogy a könyv szerzőjétől megtudtuk, egyáltalán nem könnyű egy ilyen feltárt témát az emberekhez eljuttatni. A tabudöntögetés elutasításáról és annak pszichológiájáról a szerző, Domszky László, valamint a könyv klinikai szakpszichológusa, Makai Gábor adott interjút. Kult--Elhunyt az AC/DC alapítója, Malcolm Younghttp://www.life.hu/kult/20171118-elhunyt-az-ac-dc-alapitoja-malcom-young.htmlGyászol az AC/DC. Szombaton, családja köráben elhunyt az alapítótag, a 64 éves Malcolm Young. A zenekar a Facebook oldalán tette közzé a gyászhírt. Kult--Nem küldi el a főváros a Vígszínház éléről Eszenyi Enikőthttp://www.life.hu/kult/20171118-nem-kuldi-el-a-fovaros-a-vigszinhaz-elerol-eszenyi-enikot-tarlos-istvan-nyilatkozott.htmlAhogy már írtunk róla, lapinformációk szerint nagy esély van arra, hogy Eszenyi Enikőt a kirobbant Marton László-ügy okán menesztik a Vígszínház éléről. Tarlós István polgármester az ATV Híradójában nyilatkozott az igazgatónő jövőjéről. Kult--Állítják: sokan Eszenyi Enikő zsarnoki stílusa miatt hagyták ott a Vígszínházathttp://www.life.hu/kult/20171118-allitjak-sokan-eszenyi-eniko-zsarnoki-stilusa-miatt-hagytak-ott-a-vigszinhazat.htmlAhogy írtunk róla, azt pletykálják, hogy Marton László molesztálási botránya nemcsak az ő karrierjének jelenti a végét, ugyanis a történtek után Eszenyi Enikőt is menesztenék a Vígszínház éléről. Arról is suttognak, hogy nem a Marton-ügy az egyetlen, ami árnyékot vet az Eszenyi-korszakra: a vezetési stílusát egyesek elviselhetetlennek írták le. Kult--Állítólag menesztenék Eszenyi Enikőt a Vígszínház éléről, Rudolf Péter kerülne a helyérehttp://www.life.hu/kult/20171117-allitjak-menesztenek-eszenyi-enikot-rudolf-peter-lenne-az-igazgato.htmlMarton László molesztálási botránya nemcsak az ő karrierjének jelentheti a végét: azt pletykálják ugyanis, hogy a történtek után Eszenyi Enikőt is menesztenék, Rudolf Péter lenne az utódja. Kult--Programajánló a november 18-ai hétvégérehttp://www.life.hu/kult/20171115-programajanlo-november-18-ai-hetvegere.htmlNovember közepére megérkeztek a mínuszok, de ettől még nem kell csüggedned! Számos olyan program vár a hétvégén, amely valósággal felmelegíti a tested és a lelked egyaránt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.