Moziba került az Ambrus Attila életéről szóló film

Forrás: TV2 -
film Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozikba került Ambus Attila életét feldolgozó film. A Life.hu a Viszkist kérdezte arról, szerinte mennyire sikerült valósághűen összerakni a produkciót. Attila arról is beszélt, van, akinek nem szimpatikus, hiszen nem egy pozitív hős, de azokról is megvan a véleménye, akik nyilvánosan támadják.
Csere az X-Faktor élén: Ricco és Claudia megelőzte a Facebookon Serena Rigaccithttp://www.life.hu/sztarok/20171121-ricco-es-claudia-megelozte-a-facebookon-serena-rigaccit.htmlAz X-Faktor versenyzői közül hetek óta Serena Rigacci vezet, már ami a Facebook-rajongókat illeti. Elsőségét azonban nem tudta végig megőrizni, az idei évadban először ugyanis megelőzte őt Ricco és Claudia párosa. Vajon ők maradnak az első helyen? TV + SztárokOrigoA luxusfeleségek terhes sztárja, Vasvári Vivien kivillantotta dekoltázsát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-a-luxusfelesegek-terhes-sztarja-vasvari-vivien-kivillantotta-dekoltazsat.htmlA Feleségek luxuskivitelbenből megismert Vasvári Vivien a második gyermekével várandós, de terhessége nem tartja vissza attól, hogy bevállalós képeket készítsen: bőven mutatott melleiből a feleség. TV + Sztárok--Kerón röhögtek az ATV #Bochkor című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-keron-rohogtek-az-atv-bochkor-cimu-musoraban.htmlA #Bochkor vasárnap esti adásában a műsorvezető és vendégei többek között a budapesti taxisokat vették górcső alá. TV + Sztárok--Csobot Adél élő adásban szidta le apósát, Istenes Lászlót, amiért borozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-csobot-adel-borozas-miatt-szidta-le-aposat-a-mokkaban.htmlHiába választja el őket több mint ezer kilométer, Istenes Lászlót figyeli a családja. Menye, Csobot Adél követi ugyanis a Mokka élő adását, legutóbb pedig olyat látott, ami nem tetszett neki. Azonnal meg is üzente apósának, aki vesztére élő adásban hallgatta meg az intelmet! TV + Sztárok--Élő adásban lett rosszul Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171121-elo-adasban-lett-rosszul-a-varandos-szabo-zsofi.htmlMiután a műsorvezetők az RTL Reggelijében megkóstolták Szabó Zsófi lazacos salátáját, teszt elé állították. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko és Ambrus Attila az ATV élő adásában vitatkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-vujity-tvrtko-es-ambrus-attila-elo-adasaban-vitatkoztak.htmlFilm készült a Viszkis rabló történetéből, ezért hívták meg az ATV reggeli adásába Ambrus Attilát és az őt játszó színészt Szalay Bencét, aki viszont nem nagyon jutott szóhoz. Ambrus Attila és Vujity Tvrtko uralták a műsort, főként azzal, hogy egymással csatáztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.