Hosszú Katinka harmadik könyve megjelent

Fotó: Mudra László - Origo -
úszó könyv Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy ígérte, szombaton, névnapja reggelén meglepte rajongóit Hosszú Katinka. 

"Nagyon vártam már, hogy eljöjjön ez a nap, és elhozhassam nektek a meglepetést, amit ígértem" - írta az olimpia bajnok úszónő az Instagramra feltöltött fotójához, amelyen új könyvével látható.

"Ha Katalin locsog, karácsony kopog, ha Katalin kopog, karácsony locsog"http://www.life.hu/kult/20171125-ha-katalin-locsog-karacsony-kopog-ha-katalin-kopog-karacsony-locsog.htmlKatalin-naphoz több népszokás, sőt időjóslás is kapcsolódik, amelyek közül ez a legismertebb: "ha Katalin locsog, karácsony kopog, ha Katalin kopog, karácsony locsog". Hogy ez mit is jelent? Eláruljuk. Kult--Elhunyt Pecze Imre ismert festőművész és idegenvezetőhttp://www.life.hu/kult/20171122-elhunyt-pecze-imre-festomuvesz-es-idegenvezeto.htmlPecze Imre ismert festőművész és idegenvezető 58 éves volt. Kult--Elhunyt Chuck Mosley, a Faith No More egykori frontemberehttp://www.life.hu/kult/20171111-elhunyt-chuck-mosley-a-faith-no-more-egykori-frontembere.htmlA család közleményt adott ki, amelyben azt írják, az 57 éves Chuck Mosley már hosszabb ideje józanul élt, de hirtelen halálának oka a függőségével kapcsolatos betegsége volt. KultThinkstockÍgy búcsúzott Révész Sándor Som Lajostólhttp://www.life.hu/kult/20171102-igy-bucsuzott-revesz-sandor-som-lajostol-facebook-posztban.htmlRévész Sándor Facebook-posztban búcsúzott zenésztársától, a a hétfőn elhunyt Som Lajostól. A Piramis énekese többek között arról is ír, hogy pályakezdőként igazi példaképének tekintette őt. KultOrigoEnyedi Ildikó a Terápia sikeréről beszélt: videóhttp://www.life.hu/kult/20171028-enyedi-ildiko-a-terapia-sikererol-beszelt.htmlEnyedi Ildikó, a Terápia befejező szériájának díszbemutatóján a Life.hu-nak felfedte a sorozat fantasztikus sikerének titkát, hogy mégis mitől válhat feszültségekkel telivé egy egyetlen párbeszéden alapuló jelenet, de azt is megtudhattuk a rendezőtől, hogy mitől vált misszióvá a Terápia, egyszerű rendezési feladat helyett. KultFotó: Mudra László - OrigoMeghalt Keith Wilder énekeshttp://www.life.hu/kult/20171102-meghalt-keith-wilder-enekes-a-heatwave-tagja.htmlHalálhírét családja képviseletében unokatestvére, Billy Jones jelentette be. A zenész 65 éves volt. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.