betegség halál edző Dárdai Pál sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette a híres magyar futballedző edző, Dárdai Pál. Az egész ország gyászolja. 

A pécsi futball legendás alakja, 67 éves korában életét vesztette. Gyógyíthataltan betegségben szenvedett, ez okozta a halálát.

Elhunyt idősebb Dárdai Pál Forrás: Pixabay.com

Pályafutását Véméndén kezdte, majd a Komlói Bányászban, a Vojvodinában és a Pécsi MSC-ben is játszott. Utóbbinál hosszú időt töltött, 13 éven át erősítette a csapatot, sőt, bajnoki ezüstérmet szerzett és Magyar-kupadöntőt is játszott.

Ezt követően befejezte a focista pályafutását, és edzőként tevékenykedett tovább. - írta meg a Nemzeti Sport.

Múlt és jelen olvad össze ezeken a csodás ünnepi fotókonhttp://www.life.hu/kult/20171208-mult-es-jelen-olvad-ossze-ezeken-a-csodas-unnepi-fotokon-galeria.htmlMindig nagyon érdekesek a múlt és jelen fotóiból készült montázsok, de a következők egészen különlegesek: a karácsony hangulata elevenedik meg rajtuk. Kult--Programajánló december elejérehttp://www.life.hu/kult/20171205-programajanlo-december-elejere-8-atol.htmlÖsszegyűjtöttük a legkülönlegesebb programokat, amelyeken az adventi időszakban részt vehetsz. KultOrigoMeghalt Johnny Hallydayhttp://www.life.hu/kult/20171206-meghalt-johnny-hallyday.htmlMeghalt Johnny Hallyday francia énekes és színész - tudatta a művész felesége szerdán az AFP francia hírügynökséggel. KultThinkstock79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--Christophe Rocancourt, a francia szélhámos, aki átverte fél Hollywoodothttp://www.life.hu/kult/20171111-christophe-rocancourt-aki-bepalizta-a-legnagyobb-sztarokat.htmlBemutatunk egy férfit, aki a megtévesztés nagymestere volt. Párizsban orosz hercegnek adta ki magát, míg Los Anelgesben Dino De Laurentiis producer unokaöccseként férkőzött az emberek bizalmába. Dúsgazdag üzletemberek, és világhírű sztárok dőltek be neki, de ki is ő valójában? Kult--81. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük Müller Péter legszebb gondolataithttp://www.life.hu/kult/20171201-81-szuletesnapja-alkalmabol-osszegyujtottuk-muller-peter-legszebb-gondolatait.htmlMa, azaz december 1-jén ünnepli Müller Péter a 81. születésnapját. Ezúton is sok boldogságot küldünk sztárszerzőnknek, akivel tavaly ilyenkor egy átfogó interjút készítettünk életének legszebb pillanatairól. Az interjút ITT olvashatod. Ezúttal pedig e jeles nap alkalmából összegyűjtöttük a kedvenc idézeteinket tőle. Fogadjátok szeretettel! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.