Elhunyt Albert Gábor, magyar író

Forrás: Thinkstock -
halál író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 88. évében elhunyt a Kossuth-díjas magyar író, Albert Gábor.

Albert Gábor 1929-ben született. Munkásságát 1954-től 1964-ig az Országos Széchényi Könyvtárban kezdte.

Elhunyt Albert Gábor, író Forrás: Thinkstock

1986-ban elnyerte a Művészeti Alap Irodalmi Díját, József Attila-díjjal, Magyar Érdemrend lovag- és tisztikeresztjével is jutalmazták.

A Magyar Művészeti Akadémia Albert Gábort saját hallotjának tekinti, írta meg a Blikk.

Herczeg Zolinak kellett távoznia a Celeb vagyok, ments ki innen műsorából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-herczeg-zolinak-kellett-tavoznia-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorabol-video.htmlA Celeb vagyok, mentski innen című műsorból elsőként Herczeg Zolinak kellett távoznia, ő kapta ugyais a legkevesebb szavazatot a nézőktől. TV + Sztárok--Szabó Győző megmutatta kisfiát, Misit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171208-szabo-gyozo-megmutatta-kisfiat-misit-foto.htmlSzabó Győző második gyerekét eddig még sosem láthattuk a nyilvánosság előtt, ám ezúttal kivételt tettek és közösen adtak interjút. CsaládOrigoBérelhető szexbörtön: videóhttp://www.life.hu/intim/20171203-berelheto-szexborton-video.htmlBárki bezárhatja magát néhány órára ebbe az elképesztő szexbörtönbe - innen akkor szabadulsz, amikor kedved van hozzá.Intim--VV Dennis is megszólalt exe, VV Fanni eltűnésével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-dennis-is-megszolalt-vv-fanni-eltunesevel-kapcsolatban.htmlVV Fanni és Dennis a luxusbörtönben szerettek egymásba, majd a játék után még néhány hónapig kitartottak egymás mellett. Bár két éve nem tartják a kapcsolatot, a férfit mégis megviselte, ami exével történt. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde hatalmas mellekkel ünnepelte magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-kiszel-tunde-hatalmas-mellekkel-unnepelte-magat-foto.htmlNaptárbemutató és születésnapi buli - így ünnepelte magát barátai és családja körében a naptárdíva.TV + Sztárok--Pápai Joci nem engedi, hogy felesége dolgozzonhttp://www.life.hu/csalad/20171203-papai-joci-nem-engedi-hogy-felesege-dolgozzon-ezert.htmlPápai Joci a klasszikus családmodell híve: a férfi a kenyérkereső, a nő pedig a családdal foglalkozik. Éppen ezért Anita nem dolgozhat.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.