Programajánló az adventi időszakra

advent programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi rohanásban is tudni kell megállni egy pillanatra, és élvezni a várakozást, az ünnepeket. Összegyűjtöttünk néhány programot, amelyek segítségével egy kicsit te is kiszakadhatsz a folyamatos mókuskerékből. Élvezd, hogy közeleg az év vége, és engedd meg magadnak a pihenést!

Grincs karácsonyi cirkuszfesztivál

Karácsonyi fényekben, erdei környezetben manók és óriáslábasok szórakoztatják a betérő vendégeket. A vendéglátó tündérek hurkákkal, kolbászokkal, forralt borral és az erdei forralt sörrel is várják a felnőtteket. A gyermekek sem maradnak étlen, sem szomjan, hiszen számukra az óriási palacsinták, kürtöskalácsok, sült gesztenyék és forró csokoládék nyújtanak gasztronómiai élményeket. Mikor már mindenki jól lakott, kezdetét veszi a 1,5 órás Cirkuszi Show az óriás fűtött sátorban. A műsor végén, aki maradni szeretne manók, óriások, tündérek társaságát élvezheti... A Télapó és a krampuszai sem fogják kihagyni a Grincs Karácsonyi Cirkuszfesztiválját. Jegyár: 3 500 Ft/fő

Időpont: 2017. december 6-22.
Helyszín: Debrecen, Kerekerdő élménypark

Forrás: YouTube

Adventi kézműves vásár

A vásáron helyi és környékbeli kézművesek portékája mellett, színes programokkal, kézműves foglalkozásokkal várják a kicsiket és nagyokat. A vásárlás mellett lehetőség van karácsonyfa- és asztaldíszek, karácsonyi ajándékok készítésére.

Időpont: 2017. december 16-17.
Helyszín: Visegrád, Palotaház

Forrás: visegrad.hu

Adventi koncert a Szent István Bazilikában

Karácsony hangulatát hivatott megidézni a Szent István Bazilikában a Magnificat Leánykar és a Vox Caelestis Vegyeskar hagyományos adventi koncertje. A Vox Caelestis Vegyeskar a Magnificat Gyermekkar 10 éves jubileumi koncertjén énekelt először együtt. Ma már önálló kórusként jelennek meg a szakma és a közönség előtt. Az adventi koncertre a belépés ingyenes.

Időpont: 2017. december 17. 19-20 óráig
Helyszín: Budapest, Szent István Bazilika

Forrás: Shutterstock

Álomutazók

Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi, a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért. Magyarország legismertebb színészei és énekesei egy színpadon, minden idők legnagyobb magyar színpadi produkciója, egyedülálló látványvilág, fantasztikus alkotók, az év legjobb slágerei – csak egyetlen egyszer lesz látható! Ne maradj le róla!

Időpont: 2017. december 26-27.
Helyszín: Budapest, BOK Csarnok

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.