Meghalt Donnelly Rhodes, a Csillagközi romboló sztárja

halál Donnelly Rhodes Csillagközi romboló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszan tartó betegség után hunyt el Donnelly Rhodes, aki legismertebb szerepeit a Csillagközi rombolóban és A halottkémben játszotta, de ezeken kívül is számos alkotásban tűnt fel. 80 éves volt.

A kanadai színész pályafutását korán, már az 50-es években elkezdte. Eleinte főleg televíziós sorozatokban kezdett, később is főként ilyenekben játszott, de több filmben is feltűnt az évtizedek alatt. Első ismertebb szerepét a Soap című televíziós sorozatban kapta, ez indította el főként a karrierjét. Ennél is nagyobb ismertséget már csak A halottkém, és a Csillagközi rombolóban nyújtott alakításai hoztak a számára.

80 évesen hunyt el a híres színész - Képünk illusztráció Forrás: Pixabay.com

Donnelly Rhodes az IMDb szerint összesen 161 filmes és televíziós produkcióban vett részt, legutóbb 2016-ban játszott A holnap legendáiban. Valószínűleg már akkor is baj volt az egészségével, hiszen a Deadline szerint a színész évek óta küzdött a rákkal. Végül állítólag egy hospice házban halt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.