Zámbó Jimmy soha nem látott interjúja került elő 1999-ből

Zámbó Jimmy interjú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az archívumokban sok kincs lapulhat, egyre rá is bukkantak a Fókusz munkatársai: sohan em látott interjút találtak a Királlyal, 18 évvel ezelőttről. 

Zámbó Jimmy 17 éve távozott az élők sorából, de még ma is nagyon hiányzik a rajongóinak és a családnak. Éppen ezért, akik szerették őt, minden olyan alkalmat megragadnak, amikor a Királyra lehet emlékezni. Január 20-án lenne 60 éves, ez alkalomból pedig a Fókusz munkatársai átkutatták archívumukat, és találtak is egy kincsit Zámbó Jimmyről: egy soha nem látott interjút, mely 1999. november 21-i koncertje előtt készült.

Zámbó Jimmy soha nem látott interjúja került elő 1999-ből Forrás: Fókusz

Az énekes csepeli otthonában fogadta a stábot, a felvételen a háttérben tisztán hallható Jimmy akkor még kicsi gyermekeinek hangoskodása is. A Király nagyon jó hangulatban és meglepően őszintén válaszolt a női rajongókhoz fűződő viszonyát firtató kérdésre is. „

ez a rajongás többnyire inkább a dalaimnak, illetve annak szól, ahogy előadom ezeket a dalokat.

Lagzi Lajcsi elárulta, milyen volt valójában Zámbó Jimmy

Lagzi Lajcsi eddig soha nem hallott történeteket mondott el Zámbó Jimmyről, szerinte az énekesnek volt egy kevésbé szerethető oldala is. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Jé, ez a Gary Oldman volt? Minden idők legnagyobb színészi átalakulásaihttp://www.life.hu/kult/20180118-minden-idok-legnagyobb-szineszi-atalakulasai.htmlJanuár 18-ától játsszák a hazai mozik A legsötétebb óra című filmet, aminek középpontjában Winston Churchill második világháborús, történelemfordító tettei állnak. Churchill szerepében pedig Gary Oldman látható – pontosabban nem látható, hisz gyakorlatilag felismerhetetlen a maszkmesteri és színészi bravúrnak köszönhetően. A szenzációs alakítás kiváló apropót szolgáltatott, hogy listára gyűjtsük a filmtörténet hasonló nevezetes eseteit. Kult--Meghalt Peter Wyngarde, brit színészhttp://www.life.hu/kult/20180118-meghalt-peter-wyngarde-brit-szinesz.html90 éves korában elhunyt Peter Wyngarde, brit színész. Álmában érte a halál. KultThinkstockProgramajánló január végérehttp://www.life.hu/kult/20180116-programajanlo-januar-vege.htmlA komornak tűnő január végén sem áll meg az élet. Sőt! Mutatjuk, hogy mely programok fogják megszínesíteni a téli szürkeséget. Kult--Elhunyt Hugh Wilson, a Rendőrakadémia rendezőjehttp://www.life.hu/kult/20180118-elhunyt-hugh-wilson-a-rendorakademia-rendezoje.html74 éves korában elhunyt Hugh Wilson, a népszerű Rendőrakadémia című film rendezője - közölte a BBC News.Kult--Rendhagyó Valentin-napi program: szakíts http://www.life.hu/kult/20180116-rendhagyo-valentin-napi-program-szakits.htmlMeguntad a kapcsolatodat, de nem tudod, hogyan tudasd a másikkal? Íme egy remek alkalom a szakításra. Adj élményt Valentin-napon és hagyd faképnél. Kult--Elhunyt Edwin Hawkins, az Oh Happy Day énekesehttp://www.life.hu/kult/20180116-elhunyt-edwin-hawkins-az-oh-happy-day-enekese.html74 éves korában hunyt el Edwin Hawkins, a Grammy-díjas énekes, akinek az egyik legismertebb dala az Oh Happy Day című szám volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.