Kiakadtak A Dal nézői: nem tudnak szavazni kedvencükre

Forrás: MTVA -
szavazás A Dal 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szeretnének, sokan nem tudnak szavazni A Dal című műsorban kedvencükre. A nézők a műsor Facebook-oldalán nehezményezik, hogy nem működik az applikáció. 

Ahogy minden évben, nagy érdeklődés kíséri A Dal hazai fordulóit. Nos, az első elődöntő nem kevés feszültséget szült, ugyanis sokan vagy nem tudnak regisztrálni az applikáción keresztül, vagy ha mégis, akkor nem tudják elküldeni a szavazatukat: legalábbis a műsor Facebook-oldalán erről számolnak be. A kommenteket itt olvashatod.

A hibára az MTVA sajtóosztálya a Facebookon reagált.

Forrás: MTVA
Meghalt Bradford Dillman amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20180120-meghalt-bradford-dillman-amerikai-szines.html87 éves korában tüdőgyulladásban meghalt Bradford Dillman. A színész összesen 140 filmben és sorozatban szerepelt, az In Love and War-ban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjjal is jutalmazták 1959-ben.Kult--Elhunyt Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítójahttp://www.life.hu/kult/20180120-elhunyt-paul-bocuse-a-francia-konyhamuveszet-megujitoj-1.htmlElhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton. KultOrigoNehéz helyzet alakult ki a Madách Színházban Ladinek Judit betegsége miatthttp://www.life.hu/kult/20180120-nehez-helyzet-alakult-ki-a-madach-szinhazban-ladinek-judit-betegsege-miat.htmlLadinek Judit lebetegedett, ezért nem tudott színpadra állni pénteken este. Kolléganője, váltótársa Polyák Lilla pedig éppen külföldön turnézott az Operettszínházzal. Sokáig kérdéses volt az előadás sorsa, de Lilla Luxemburgból hazautazott, hogy színpadra álljon. Kult--Nagyszabású koncerttel emlékeznek meg Fábián Julirólhttp://www.life.hu/kult/20180120-nagyszabasu-koncerttel-emlekeznek-meg-fabian-julirol-palyatarsai.htmlMindenkit megrendített a 37 éves Fábián Juli halála. Az énekesnőt hangja, életvidámsága, küzdeni tudása miatt imádta a közönsége és zenésztársai is, akik most emlékkoncertre készülnek. KultOrigoMeghalt az Én kis falum főszereplője, Marián Labudahttp://www.life.hu/kult/20180106-meghalt-az-en-kis-falum-foszereploje-marian-labuda.htmlHetvenhárom éves korában elhunyt az egyik legismertebb szlovák színész, Marián Labuda, akit a magyarok leginkább az Én kis falum című filmből ismerhetnek. Kult--Váratlanul elhunyt az ismert magyar zenész, DJ Zefilhttp://www.life.hu/kult/20180106-varatlanul-elhunyt-az-ismert-magyar-zenesz.htmlPénteken váratlanul elhunyt DJ Zefil, azaz Szobics Ferenc, aki a hazai hiphop-színtér ismert alakja volt. A halál okáról nincsenek biztos információk, egy facebookos komment szerint trombózist kapott. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.