Gyász: legyőzte a betegség a fiatal rappert, Fredo Santanát

betegség gyász haláleset Fredo Santana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai rapper, Fredo Santana Los Angeles-i otthonában hunyt el. 27 éves volt.

Fredo Santana, igazi nevén Derrick Coleman január 19-én hunyt el, a hírt családja közölte a nyilvánossággal. Halálának pontos okát még nem tudják, a fiatal zenészt boncolni fogják, de 2017 októberében az Instagramján bejelentette, hogy vese- és májelégtelenség miatt kezelik. A betegség valószínűleg összefüggésbe hozható a halálával.

My son throwing up the Bz he kno wats going on long live blood money & quano #Frontstreet

A REAL LEGEND (@fredosantanassr) által megosztott bejegyzés,


Santana fiatal apuka volt, kisfia tavaly júniusban született meg.

Tóth Vera bugyiban fotózta magát: megmutatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-toth-vera-bugyiban-mutatta-meg-a-hasat.htmlTóth Vera egy bugyiban mutatta meg hasát az Instagram-oldalán: másoknak akar segíteni a képpel, hogy ne csak hibátlan alakokat lássanak a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigo"Nehogy megfázzon a popi!" - Vajna Timi tangában síelhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-vajna-timi-tangaban-siel-aspenben.htmlVajna Timi még mindig az aspeni hegyoldalakat szántja sílécével. A rajongókat pedig nem csak a táj szépségével kápráztatja el. TV + SztárokOrigoGáspár Laci bebizonyította, hogy nem plasztikáztatott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gaspar-laci-bebizonyitotta-hogy-nem-plasztikaztatott.htmlGáspár Laci nagyon jó formában van, amiért nagyon sokat is tesz. Arra is hajlandó, hogy arcfiatalító kezelésnek vesse alá magát, amit sokan plasztikai műtétként állítottak be. Kiakadt a zenész a hazugságon. TV + Sztárok--Ed Sheeran eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-ed-sheeran-eljegyezte-szerelmet.htmlA popsztár 2015 óta van együtt barátnőjével, és most úgy döntöttek, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.TV + Sztárok--Susan Braudy írónő vádolta meg szexuális zaklatással Michael Douglasthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-susan-braudy-irono-vadolta-meg-szexualis-zaklatassal-michael-douglast.htmlSusan Braudy írónő, újságíró, Michael Douglas cégének egykori alkalmazottja pénteken feltárta, miként zaklatta őt szexuálisan a neves amerikai színész, producer az 1980-as évek végén. Douglas a múlt héten már cáfolta a történteket.TV + SztárokAshley Graham erotikus fotót posztolt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180120-ashley-graham-erotikus-fotot-posztolt.htmlAshley Graham fotóját közel félmillióan lájkolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.