Szabó Győző színpadra vitte, hogy csalta meg a nejét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színpad megcsalás Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző és Rezes Judit több mint 10 éve alkotnak egy párt, de kapcsolatukban nagyon sok volt a hullmávölgy. Szerelmük mélységeiről egy színdarabot készítettek, melyben az összes szennyest kiteregetik. 

Szabó Győző és Rezes Judit nem sűrűn beszéltek a magánéletükről, se a jót, se a rosszat nem osztották meg a nyilvánossággal, most azonban elmondják mindenkinek. Illetve, eljátsszák. A színészpár a Loveshake – Az élet összeráz című zenés darabban mutatja be kapcsolatuk nehéz és boldog pillanatait, minden régi sebet feltépve.

Szabó Győző felesége megcsalásáról készített színdarabot Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Elhunyt a világhírű magyar festőművész, Hencze Tamáshttp://www.life.hu/kult/20180122-elhunyt-a-vilaghiru-magyar-festomuvesz-hencze-tamas.html80 éves korában elhunyt Hencze Tamás Kossuth-díjas festőművész. Kult--Szörényi Levente kapta a Kölcsey-emlékplakettet 2018-banhttp://www.life.hu/kult/20180121-szorenyi-levente-kapta-a-kolcsey-emlekplakettet-2018-ban.htmlSzörényi Levente Kossuth-, és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, gitáros, énekes és szövegíró kapta idén a Kölcsey-emlékplakettet, a rangos irodalmi-művészeti elismerést a magyar kultúra napjának alkalmából adták át a szatmárcsekei református templomban vasárnap. KultOrigoVéletlen túladagolás okozta Tom Petty haláláthttp://www.life.hu/kult/20180121-veletlen-tuladagolas-okozta-tom-petty-halalat.htmlA Los Angeles megyei halottkémi hivatal nyilvánosságra hozta az októberben elhunyt világhírű zenész, Tom Petty halálának okát. KultOrigoKiakadtak A Dal nézői: nem tudnak szavazni kedvencükrehttp://www.life.hu/kult/20180120-kiakadtak-a-dal-nezoi-nem-tudnak-szavazni-kedvencukre.htmlHiába szeretnének, sokan nem tudnak szavazni A Dal című műsorban kedvencükre. A nézők a műsor Facebook-oldalán nehezményezik, hogy nem működik az applikáció. KultOrigoMeghalt Bradford Dillman amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20180120-meghalt-bradford-dillman-amerikai-szines.html87 éves korában tüdőgyulladásban meghalt Bradford Dillman. A színész összesen 140 filmben és sorozatban szerepelt, az In Love and War-ban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjjal is jutalmazták 1959-ben.Kult--Elhunyt Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítójahttp://www.life.hu/kult/20180120-elhunyt-paul-bocuse-a-francia-konyhamuveszet-megujitoj-1.htmlElhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.