60 éves korában elhunyt a legendás énekes, Mark E. Smith

Forrás: Getty Images/Kevin Cummins -
halál gyász meghalt énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
60 éves korában elhunyt Mark E. Smith, a The Fall énekese. Halálhírét a menedzsere közölte.

Mark E. Smith egy Manchester melletti kisvárosban született és 1976-ban alapította meg az azóta legendássá vált angol posztpunkzenekart, a The Fallt, amellyel több mint 30 lemezt adott ki. Az énekes az utóbbi időben sokat betegeskedett, légzési problémákkal, valamint alkoholizmussal is küzdött, de egészen tavaly őszig folytatta a koncertezést.

Halálhírét követően rajongói és egykori kollégái elárasztották a Twittert gyászoló üzenetekkel. Tim Burgess, a The Charlatans frontembere így emlékezett az énekesre:

Rettentő szomorú vagyok, hogy elvesztettük Markot. Egy igazi géniusz volt, megtisztelő volt számomra, hogy ismerhettem." – írta.

Mark E. Smith halálhírét menedzsere közölte Forrás: Getty Images/Kevin Cummins

Volt feleségét keresi Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180125-volt-feleseget-mariannt-keresi-koos-janos.htmlVolt feleségét keresi Koós János, akiről már közel 45 éve semmit nem hallott. Mint mondja, azért szeretné megtalálni, hogy második feleségével, Dékány Saroltával az oltár előtt is kimondhassák a boldogító igent. TV + Sztárok--Kern András: öregnek lenni nem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kern-andras-oregnek-lenni-nem-jo.htmlNapokon belül betölti 70. életévét Kern András. A színész azt mondja, nem szereti, ha a koráról kérdezgetik. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már 1,5 milliót bukott magánéleti válsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-hosszu-katinka-mar-1-5-milliot-bukott-maganeleti-valsaga-miatt.htmlMagánéleti válsága miatt már két versenyt is kihagyott idén Hosszú Katinka. Ezzel pedig az érmek mellett jelentős pénzösszegtől is elesett. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA medence mellől posztolt bikinis fotót a 40 éves Sándor Orsihttp://www.life.hu/sztarok/20180124-a-medence-mellol-posztolt-bikinis-fotot-a-40-eves-sandor-orsi-musorvezeto.htmlMa ünnepli születésnapját a csinos magyar műsorvezető, Sándor Orsi, aki ebből az apropóból egy bikinis fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--Furcsa fotót posztolt Gundel Takács Gábor, nem nyerte el mindenki tetszéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180124-furcsa-fotot-posztolt-gundel-takacs-gabor-nem-nyerte-el-mindenki-tetszeset.htmlOlyan fotót osztott meg Gundel Takács Gábor a Facebook-oldalán, amely a legtöbb követőjét meglepte. Néhányan még a nemtetszésüket is kifejezték. TV + Sztárok--Állást kínál a Buckingham-palota, bárki jelentkezhet ráhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-allast-kinal-a-buckingham-palota-barki-jelentkezhet-ra.htmlHa valaki érez magában kellő ambíciót, hogy a Buckingham-palotában dolgozzon, most itt a lehetőség: II. Erzsébet királynő és családja ugyanis kommunikációs asszisztenst keres. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.