Kiesett Singh Viki, a Maya n Peti, Nene és a Peet Project A Dalból

Singh Viki Biga A Dal 2018 Odett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 27-én megtartották A Dal 2018 második válogatóját. Az első héthez hasonlóan ezúttal is tíz produkció mutatkozott be - ám csak hat juthatott tovább.

Szombaton színpadra lépett az AWS (daluk címe: Viszlát nyár), Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Heincz Gábor BIGA (Good Vibez), Maya 'n' Peti (Nekem Te), Nene (Mese a királyról), Odett (Aranyhal), a Peet Project (Runaround), a SativuS (Lusta lány), Singh Viki (Butterfly house), valamint a Yesyes (I let you run away).

Pontszámok alapján az AWS és Dánielfy Gergely 45-45, a yesyes és Heinz Gábor 43-43, Odett pedig 39 ponttal jutott tovább, vigaszágon pedig a SativuS kapott lehetőséget. Ez azt jelenti, hogy Maya 'n' Petitől, a Nenétől, Singh Vikitől és a Peet Projecttől búcsúzott el a verseny.

Forrás: Duna TV

Az applikációs szavazás múlt heti összeomlása után szombaton este kizárólag SMS-ben lehetett szavazni.

Kiakadtak A Dal nézői: nem tudnak szavazni kedvencükrehttp://www.life.hu/kult/20180120-kiakadtak-a-dal-nezoi-nem-tudnak-szavazni-kedvencukre.htmlHiába szeretnének, sokan nem tudnak szavazni A Dal című műsorban kedvencükre. A nézők a műsor Facebook-oldalán nehezményezik, hogy nem működik az applikáció. KultOrigoMeghalt Bradford Dillman amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20180120-meghalt-bradford-dillman-amerikai-szines.html87 éves korában tüdőgyulladásban meghalt Bradford Dillman. A színész összesen 140 filmben és sorozatban szerepelt, az In Love and War-ban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjjal is jutalmazták 1959-ben.Kult--Meghalt Ujlaky László Jászai Mari-díjas színművészhttp://www.life.hu/kult/20180110-meghalt-ujlaky-laszlo-jaszai-mari-dijas-szinmuvesz.htmlMeghalt Ujlaky László Jászai Mari-díjas színművész, 76 éves volt. KultThinkstockNehéz helyzet alakult ki a Madách Színházban Ladinek Judit betegsége miatthttp://www.life.hu/kult/20180120-nehez-helyzet-alakult-ki-a-madach-szinhazban-ladinek-judit-betegsege-miat.htmlLadinek Judit lebetegedett, ezért nem tudott színpadra állni pénteken este. Kolléganője, váltótársa Polyák Lilla pedig éppen külföldön turnézott az Operettszínházzal. Sokáig kérdéses volt az előadás sorsa, de Lilla Luxemburgból hazautazott, hogy színpadra álljon. Kult--Nagyszabású koncerttel emlékeznek meg Fábián Julirólhttp://www.life.hu/kult/20180120-nagyszabasu-koncerttel-emlekeznek-meg-fabian-julirol-palyatarsai.htmlMindenkit megrendített a 37 éves Fábián Juli halála. Az énekesnőt hangja, életvidámsága, küzdeni tudása miatt imádta a közönsége és zenésztársai is, akik most emlékkoncertre készülnek. KultOrigoUtoljára lépett színpadra a Rapülőkhttp://www.life.hu/kult/20180101-utoljara-lepett-szinpadra-a-rapulok-igy-elte-meg-geszti-peter.htmlDecember 29-én adták utolsó koncertjüket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.