Détár Enikő színésznő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját tapasztalatait is felhasználja Détár Enikő a Turay Ida Színház új előadásában, Az utolsó szerepben, ahol egy olyan színésznőt alakít, aki halálos kórral küzd.

"A színésznőt, Klementinát élete utolsó időszakában még a szerelme is elhagyja, hogy ne lássa a szenvedését. Bonyolult volt számomra is megformálni ezt a karaktert, mert vissza kellett nyúlnom a saját élményeimhez, és bizony azok nem szép emlékek. 2015-ben volt egy súlyos autóbalesetem, amelyben szerencsére nem lett komolyabb sérülésem, de másodpercek alatt lepergett előttem az életem" - idézte fel Détár Enikő a történteket a Blikknek.

A színésznő arról is mesélt, amikor lódarazsak csípték össze: „Emlékszem, szinte semmilyen fájdalmat nem éreztem, de a csípésükből a testembe kerülő méreganyag miatt nem kaptam levegőt. Borzasztó érzés volt és rettenetes emlék, ami persze, nagymértékben segített abban, hogy még alaposabban kidolgozzam a szerepem karakterét".

Fotó: Polyák Attila - Origo

Szerződést bontott Szigetszentmiklós önkormányzata Pintér Tibor színházávalhttp://www.life.hu/kult/20180203--szerzodest-bontott-szigetszentmiklos-onkormanyzata-pinter-tibor-szinhazava.htmlA színház tíz éve működött a városban, ám úgy tűnik, a település a továbbiakban nem szeretne állandó munkakapcsolatot a színésszel és a társulatával, így egy hónapja a kulturális bizottság jóváhagyásával megszüntették az együttműködést.KultOrigo93 évesen elhunyt Louis Zorich színészhttp://www.life.hu/kult/20180202-93-evesen-meghalt-louis-zorich-szinesz.html93 éves korában távozott az élők sorából Louis Zorich, aki több mint 90 sorozatban és filmben tűnt fel hosszú pályája alatt. Kult--Erőszak a vonaton? Clarke Gable egyetlen lányának történetehttp://www.life.hu/kult/20180112-clarke-gable-egyetlen-lanyanak-elete.htmlAz Elfújta a szélnek köszönhetően Clark Gable nevét az egész világ megismerte. A színész 1901. február 1-én született, és filmszerepeinél, csak szerelmi élete adott több okot a pletykálkodásra. Összesen ötször házasodott meg, és számtalan szeretőt tartott. Bár két gyermek édesapja volt, az egyiket nem ismerte el, a másikat pedig nem is ismerte, mivel fia, a halála után 5 hónappal jött a világra... Kult--A világ összes pénze egy unokáért? A legizgalmasabb emberrablások filmenhttp://www.life.hu/kult/20180129-a-legizgalmasabb-emberrablasok-filmen.htmlMár játsszák a hazai mozik A világ összes pénze című filmet, amiben a 20. század egyik leghíresebb emberrablási ügye elevenedik meg Ridley Scott rendezésében. Az efféle esetek mindig is különösen izgatták a filmesek fantáziáját – a gazdag választékból listára gyűjtöttük a kedvenc mozijainkat a témában. KultAFPElhunyta a Soproni Petőfi Színház művésze, Horváth Lászlóhttp://www.life.hu/kult/20180130-elhunyta-a-soproni-petofi-szinhaz-muvesze-horvath-laszlo.htmlElhunyt Horváth László, a Soproni Petőfi Színház művésze. 46 éves volt.Kult--Grammy 2018: Alessia Cara az év felfedezettjehttp://www.life.hu/kult/20180129-grammy-2018-alessia-cara-az-ev-felfedezettje.htmlAlessia Cara kanadai énekesnő kapta az év legkiemelkedőbb új előadójának járó elismerést a 60. Grammy-díjkiosztó gálán. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.