Az amerikai komikus, Marty Allen 95 évesen tüdőgyulladásban halt meg

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller -
Marty Allen halál tüdőgyulladás amerikai komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötvenes és hatvanas években mindenki imádta az amerikai komikust, Marty Allent, aki 95 évesen tüdőgyulladásban halt meg. 

Az 1922-ben született Marty Allant az ötvenes és a hatvanas években mindenki ismerte és szerette Amerikában. Nagy nevet szerzett humoristaként, eleinte az éjszakai klubok és bárok állandó fellépője volt. Először egy bizonyos Mitch DeWood volt Marty partnere, de 1958-ban elváltak útjaik. Ezután találtak egymásra Steve Rossival, párosuk pedig legendássá vált: 44 fellépésük volt a The Ed Sullivan Show-ban.

Marty Allan Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Marty később színészi tehetségét is megcsillogtatta, több mint 20 sorozatban és filmben tűnt fel. Láthattuk a Joey és a bálnában és a Benson című sorozatban, de már évek óta nem szerepelt a nyilvánosság előtt. Társától 2014-ben kellett búcsúznia, most pedig ő távozott 95 évesen egy tüdőgyulladás miatt. Ezentúl együtt szórakoztatják az égi közönséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.