Lukács Sándor szerint semmi nem utalt Tahi Tóth László közelgő tragédiájára

Fotó: Mudra László - Origo -
agydaganat Óz, a csodák csodája színész Lukács Sándor Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lukács Sándor is, aki tavaly december 27-én még együtt lépett színpadra, az Óz, a csodák csodája című darabban Tahi Tóth Lászlóval. A színésznél egy nappal később mutatták ki, hogy kiújult az agydaganata. 

"Ott még minden rendben volt. Kicsit lassúbb volt ugyan a mozgása, de nem volt sem szöveg-, sem más jellegű problémája. Azért a színpad mögött vigyáztunk rá, belekaroltunk, támogattuk. Laci tökéletes alakítást nyújtott, ezért is volt meglepő, hogy utána már egészségi állapota nem tette lehetővé a színpadra lépést" - nyilatkozta a Blikknek Lukács Sándor.

Fotó: Mudra László - Origo

Meghalt Nanette Fabray színésznő-énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20180224-meghalt-nanette-fabray-szineszno.htmlNanette Fabray február 22-én hunyt el Palos Verdes-i otthonában. A hírt fia, Jamie MacDougall közölte a sajtóval. Kult--Tahi Tóth László öccse mesélt a színész utolsó heteirőlhttp://www.life.hu/kult/20180224-tahi-toth-laszlo-occse-meselt-a-szinesz-utolso-napjairol-kiujult-az-agydaganata.htmlHosszú betegség után február 22-én, csütörtökön otthonában elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A szanész utolsó napjairól testvére, tahi-Tóth Gábor beszélt. KultFotó: Mudra László - OrigoKökény Attila sikernek érzi, hogy eddig eljutott A Dalban, reméli, hogy új stílust mutatotthttp://www.life.hu/kult/20180223-kokeny-attila-sikernek-erzi-hogy-eddig-eljutott-a-dalban-remeli-hogy-uj-stilust-mutatott.htmlKökény Attila nemrég A Dal című zenei versenyen vett részt, amely az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előszobája. Az énekes a produkció alatt átélt élményeiről és reményeiről mesélt. Habár a döntőbe végül nem jutottak be, reméli, hogy kaput nyitottak egy új stílusnak, hiszen az előadott, és a zsűri által is nagyra értékelt dal kilógott a műsor többi szerzeményének sorából. KultOrigoHosszú betegség után elhunyt Sárdi Anna újságíró, szerkesztőhttp://www.life.hu/kult/20180222-hosszu-betegseg-utan-elhunyt-sardi-anna-ujsagiro-szerkeszto.html74 éves korában elhunyt Sárdi Anna újságíró, szerkesztő. Kult--Elhunyt Halmágyi Sándor dalszövegíró, Máté Péternek és Zalatnay Saroltának is írt dalokathttp://www.life.hu/kult/20180223-elhunyt-halmagyi-sandor-dalszovegiro-mate-peternek-es-zalatnay-saroltanak-is-irt-dalokat.html89 évesen hunyt el szedán Halmágyi Sándor dalszövegíró, építész, aki többek között Korda Györgynek, Máté Péternek és Zalatnay Saroltának is írt slágereket. Kult--Elhunyt Antoni Krauze lengyel filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20180215-elhunyt-antoni-krauze-lengyel-filmrendezo.htmlHetvennyolc éves korában elhunyt Varsóban Antoni Krauze neves lengyel filmrendező és forgatókönyvíró - számolt be róla szerda éjjel a lengyel média.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.