Tahi Tóth László öccse mesélt a színész utolsó heteiről

Fotó: Mudra László - Origo -
agydaganat színész Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után február 22-én, csütörtökön otthonában elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A szanész utolsó napjairól testvére, tahi-Tóth Gábor beszélt. 

„Hogy tavaly felépült, az egy csoda volt. Mindenki megkönnyebbült, és boldog volt miatta" – mondta el a Ripostnak a színész öccse, Tahi Tóth Gábor. „Sokként ért bennünket, hogy kiújult a betegsége. Rohamosan rosszabbodott a bátyám állapota. Még a CT napján kétszer elesett, Szilvia engem hívott fel, hogy segítsek, mert egyedül nem tudja felállítani, és eltámogatni az ágyig. Heten voltunk testvérek, a legidősebb Nándi bátyám negyvenhárom éves volt, amikor elvitte az agydaganat. Ő hónapokon keresztül szenvedett. Lacinak viszont napról-napra romlott az állapota..." - tette hozzá.

Fotó: Mudra László - Origo

A tavaly életmentő agyműtéten átesett Kossuth-díjas művész utolsó előadása előtt pár nappal újra látászavarra és mozgáskoordinációs problémákra panaszkodott. Felesége, Kárászy Szilvia 28-án egy CT-vizsgálat után tudta meg, hogy a színésznek kiújult az agydaganata.

Stohl András ma 51 éves, színpadon, filmekben és műsorvezetőként is megállja a helyéthttp://www.life.hu/kult/20180223-stohl-andras-ma-51-eves-szinpadon-filmekben-es-musorvezetokent-is-megallja-a-helyet.htmlStohl András, a sokak által csak Buciként emlegetett színész ma ünnepli 51. születésnapját. A Katona József Színházban kezdte pályáját, azóta is a színpadon és a kemerák előtt tölti mindennapjait, pedig kisfiúkorában még zoológus szeretett volna lenni. KultOrigoElhunyt Halmágyi Sándor dalszövegíró, Máté Péternek és Zalatnay Saroltának is írt dalokathttp://www.life.hu/kult/20180223-elhunyt-halmagyi-sandor-dalszovegiro-mate-peternek-es-zalatnay-saroltanak-is-irt-dalokat.html89 évesen hunyt el szedán Halmágyi Sándor dalszövegíró, építész, aki többek között Korda Györgynek, Máté Péternek és Zalatnay Saroltának is írt slágereket. Kult--Kökény Attila sikernek érzi, hogy eddig eljutott A Dalban, reméli, hogy új stílust mutatotthttp://www.life.hu/kult/20180223-kokeny-attila-sikernek-erzi-hogy-eddig-eljutott-a-dalban-remeli-hogy-uj-stilust-mutatott.htmlKökény Attila nemrég A Dal című zenei versenyen vett részt, amely az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előszobája. Az énekes a produkció alatt átélt élményeiről és reményeiről mesélt. Habár a döntőbe végül nem jutottak be, reméli, hogy kaput nyitottak egy új stílusnak, hiszen az előadott, és a zsűri által is nagyra értékelt dal kilógott a műsor többi szerzeményének sorából. KultOrigoHosszú betegség után elhunyt Sárdi Anna újságíró, szerkesztőhttp://www.life.hu/kult/20180222-hosszu-betegseg-utan-elhunyt-sardi-anna-ujsagiro-szerkeszto.html74 éves korában elhunyt Sárdi Anna újságíró, szerkesztő. Kult--19 érdekesség a Valami Amerika-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20180219-erdekessegek-a-valami-amerika-filmekrol.htmlMár játsszák a mozik a nagysikerű hazai vígjáték-trilógia utolsó részét, a Valami Amerika 3. premierje és a Várnai tesóktól való végső búcsú kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag érdekességet mindhárom filmről. KultOrigoElhunyt Galambos Béla korábbi válogatott jégkorongozóhttp://www.life.hu/kult/20180218-elhunyt-galambos-bela-korabbi-valogatott-jegkorongozo.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után szombat éjszaka, 68 éves korában elhunyt Galambos Béla válogatott jégkorongozó - adta hírül a magyar szövetség (MJSZ) honlapja. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.