A Thália színház kelti életre a híres klasszikust, Oscart

színdarab színház Thália Színház Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Thália színház Oscar című darabjának bemutatóján jártunk, ahol jókedvből - kétségkívül - nem volt hiány.

És hogy miről is szól Claude Magnier kihagyhatatlan klasszikusa?

Mösziő Barnier-nek rengeteg sok vállalata és rengeteg sok pénze van. És két lánya, de csak az egyikről tud. És a két lányának három kérője. És az egyik lányának elhiszi, hogy terhes. De amikor beosztottja, Christian beállít egy ékszerekkel teli táskával, már semmi nem érdekli, csak a táska. Viszont táskából is van még kettő. Ilyet még életében nem látott, pedig olyat is látott, amit nem vallott be senkinek.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon. Ezúttal pedig Nagy Viktor, Gubás Gabi, Bán Bálint, Szabó Erika, Tóth Eszter, Fodor Annamária, Szabó Győző, Molnár Piroska, Mózes András és Hunyadkürti István teszik próbára a rekszeizmainkat, a történetet pedig felejthetetlenné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.