Meghalt a német színészlegenda, Siegfried Rauch

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Siegfried Rauch gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szerencsétlen baleset következtében halt meg a német színészlegenda Siegfried Rauch. A 85 éves sztár lezuhant a lépcsőről.

Siegfried Rauch egy baleset következtében távozott az élők sorából: a 85 éves színész leesett a lépcsőn a Münchentől délre, Untersöcheringben lévő otthonában. A tragikus balesetről szóló médiaértesüléseket a rendőrség is megerősítette hétfőn hajnalban.

Elhunyt a német színészlegenda Forrás: http://drpatrickomalley.com

A színész több filmben és sorozatban is játszott, az áttörést annak idején az autóverseny világában játszódó, Le Mans című 1971-es film hozta meg, és emlékezetes alakítást nyújtott a Nem kell mindig kaviár című 1973-es sorozatban is, ám

az igazi ismertséget az Álomhajó című romantikus sorozat hozta meg neki,

amelyben 14 éven át alakította az egyik fő- és állandó szereplőt, a világot járó luxushajó kapitányáét. Élete utolsó tíz évében szerepet kapott A hegyi doktor című tv-sorozat újabb szériájában, A hegyi doktor - Újra rendelben Roman Melchinger orvos szerepében - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.