Elárverezik Gábor Zsazsa ezer darab személyes tárgyát

Forrás: Northfoto -
Frank Sinatra Ronald Reagan ruha arany Gábor Zsazsa ékszer Nancy Reagan árverés gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan ruhaköltemény, méregdrága ékszer és vintage Louis Vuitton bőrönd is kalapács alá kerül azon az aukción, ahol Gábor Zsazsa személyes tárgyait árverezteti el kilencedik férje, Frédéric Prinz von Anhalt.

"Az egyik legnehezebb dolog, amit el kell adnom, az étkezőasztalunk. Emlékszem, amikor Ronal és Nancy Reagan, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. és még sokan mások ott ültek körülötte" - nyilatkozta Gábor Zsazsa kilencedik férje, Frédéric Prinz von Anhalt elhunyt felesége hagyatékáról, melyből most több mint 1000 tétel kerül kalapács alá.

A férfinek még Gábor Zsazsa mondta 2 évvel ezelőtti halála előtt, hogy adja el dolgait, és érezze magát jól abból, amit érte kap. A férfi azt mondja, nagyon nehéz ez számára, hiszen 35 évig élt ebben a házasságban.

Kalapács alá kerül Gábor Zsazsa hagyatéka Forrás: Northfoto

A magyar színésznő, aki 9 férjet fogyasztott el az amerikai popkultúra részévé vált, őt tartják "az eredeti Kim Kardashiannak" - írja a Dailymail. Különleges dolgokat lehet majd megszerezni az aukción, hiszen lesz több filmes kosztüm, különleges ruhák, Zsazsa személyes telefonkönyve, melyben számos sztár címe és telefonszáma található.

Gábor Zsazsa a kilencvenes években - itt is Louis Vuitton táskával a kezében Forrás: Gábor Zsazsa Facebook

De lehet majd licitálni különleges Steinway zongorájára is, valamint egy különleges nyakékre, mely arany és gyémánt ötvözetéből készült. Persze, emellett még számos ékszer és ikonikus darab kalapács alá kerül. Régimódi utazó lévén, Zsazsa kizárólag Louis Vuitton bőröndöket használt, ezeket a vintage darabokat is meg lehet majd vásárolni.

5 remake, amely jobb, mint az eredetihttp://www.life.hu/kult/20180322-5-remake-film-amely-jobb-mint-az-eredeti.htmlAz elmúlt évtizedben rengeteg olyan feldolgozás készült, amely korábbi klasszikus sorozatokból és filmekből merített ihletet. Az alaptörténet rendszerint ugyanaz, csak a szereplőgárda és a díszlet fiatalodik jó pár évtizedet. Akik szerették például a leleményes és jóképű ezermester, MacGyver kalandjait, azoknak üzenjük: ebből is van már remake, méghozzá nem is akármilyen... Összeállításunkból most megtudhatod, melyik az az öt olyan feldolgozás, amely szerintünk sokkal jobb, mint az eredeti. KultOrigoA szimfonikus és a rock and roll hangzás találkozásának izgalmas kalandja: Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadonhttp://www.life.hu/kult/20180323-varga-livius-interju-a-quimby-zenekar-tagja.htmlA szimfonikus és a rock and roll hangzás találkozásának izgalmas kalandját ígéri a Quimby és az Óbudai Danubia Zenekar közös nyári koncertje 2018. június 10-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az esemény kapcsán a Quimby zenekar egyik frontemberét, Varga Liviust faggattuk. Kult--Elhunyt Szöllősi Zoltán József Attila-díjas költőhttp://www.life.hu/kult/20180322-elhunyt-szollosi-zoltan-jozsef-attila-dijas-kolto.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után szerdán 73 éves korában elhunyt Szöllősi Zoltán József Attila-díjas költő, műfordító - tudatta a család az MTI-vel. Kult--Egy fizikus állítja, haldokló csillagok szívják el a Nap energiáithttp://www.life.hu/kult/20180322-egy-fizikus-allitja-haldoklo-csillag-szivja-el-a-nap-energiait.htmlEgy fizikus azt állítja, belépett a naprendszerünkbe néhány haldokló csillag, amelyek a Napból táplálkoznak. KultOrigoMartinovics Dorina, a Vándorszínészek színésznője Sándor Pál rendezőért vetkőzött a filmben: fotóhttp://www.life.hu/kult/20180322-martinovics-dorina-sandor-pal-rendezoert-vetkozott-a-vandorszineszekben-foto.htmlA Vándorszínészek egyik főszereplője, Martinovics Dorina lenge öltözékben is látható a filmben, és bár alapvetően nem szeret vetkőzni, Sándor Pál rendezőért és ezért a produkcióért megtette. KultA 87 éves Concha Garcia Zaera számítógéppel rajzol elképesztő képekethttp://www.life.hu/kult/20180321-a-87-eves-concha-garcia-zaera-szamitogeppel-rajzol-elkepeszto-kepeket.htmlElképesztő képeket rajzol a 87 éves Concha Garcia Zaera, pedig nem használ hozzá mást, mint a Microsoft Paint programját. Ihletet képeslapokról és más rajzokról szerez. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.