Elhunyt Dale Winton, közismert médiaszemélyiség

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál tévés műsorvezető meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
62 éves korában elhunyt az ismert brit tévés, Dale Winton.

Dale Winton 1955-ben látta meg a napvilágot Londonban. Karrierjét DJ-ként kezdte 1972-ben éjszakai klubokban. Itt találkozott az ismert rádióssal, Steve Allennel, aki onnantól kezdve a legjobb barátja lett.

Ezt követően tévés munkákat is kapott, szerepe volt többek között a Top of the Pops című műsorban, valamint az Eurovíziós Dalfesztivál brit válogatójában is. Néhány filmben is feltűnt, láthattuk például a Trainspotting egyik jelenetében is.

Dale Winton 62 éves korában az otthonában hunyt el. Halálának oka egyelőre nem ismert – számolt be róla a The Guardian.

Dale Wintont 62 éves korában érte a halál Forrás: http://drpatrickomalley.com
Véletlenül a mozgáskorlátozottak helyére parkolt Kovács Áron: elvitték az autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180419-veletlenul-a-mozgaskorlatozottak-helyere-parkolt-kovacs-aron-elvittek-az-autojat.htmlNem ez lesz Kovács Áron legvidámabb napja. A műsorvezető autóját elszállították, mert véletlenül a mozgáskorlátozott számára fenntartott helyre parkolt. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg terhespocakját a luxusfeleség, Smaltig Dalma: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-a-luxusfeleseg-smaltig-dalma.htmlMásodik gyermekével várandós a luxusfeleség, Smaltig Dalma. Gömbölyödő pocakját bikiniben mutatta meg követőinek. TV + SztárokOrigoVisszatért exbarátnőjéhez, Dominika Rékához VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180419-visszatert-exbaratnojehez-dominika-rekahoz-vv-aurelio.htmlMinden jel arra utal, hogy Aurelio újra összejött exbarátnőjével, Dominika Rékával. TV + SztárokOrigoTerveiről vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-terveirol-vallott-hajdu-peter-tevezes.htmlHajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását. TV + SztárokOrigoKrencsey Hellának üzent a leszbikus színésznő egyik barátjával, bizonyítékaik vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-krencsey-hellanak-uzent-a-leszbikus-szineszno-egyik-baratjaval-bizonyitekaik-vannak.htmlA leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila megmondta Berkinek: Drakula is jobban illik hozzá mint Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-berki-krisztiannak-ambrus-attila-tanacsolta-hogy-hagyja-el-hodi-pamelat.htmlAmbrus Attila nem rejtette véka alá véleményét Hódi Pameláról, amikor az Ázsia expressz című műsorban szerepelt együtt Berki Krisztiánnal. A két férfi közösen írt könyvéből kiderült: a Viszkis állhatott a hátterében annak, hogy végül Berki nem házasodott össze egykori kedvesével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.