Az egykori eurovíziós nyertes, Alexander Rybak véleménye a magyar AWS-ről

Alexander Rybak AWS Eurovízió 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norvégia eddig 56 alkalommal indult az Eurovízión, ebből háromszor nyertek is, legutóbb a Magyarországon is rendszeresen koncertező Alexander Rybak, aki hatalmas rekorddal lett első 2009-ben. Idén újra versenyez az énekes, akit a Life.hu a győzelem titkáról faggatott, de az is kiderült, hogy az amúgy komolyzenész Alexander miként vélekedik a magyar metálról.
Meghalt Maurane, 57 éves belga énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20180509-meghalt-maurane-57-eves-belga-enekesno.htmlAz 57 éves belga énekesnő, Maurane pár nappal azután hunyt el, hogy kétéves szünetet követően újra színpadra állt. Kult--Így gyászolja lányát, Várkonyi Andrea színésznőt édesapja, Várkonyi Andráshttp://www.life.hu/kult/20180509-igy-gyaszolja-lanyat-varkonyi-andrea-szinesznot-edesapja-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-kertesz.htmlVasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. Az édesapa nem kért szabadságot, a munkába menekül. KultOrigoMeghalt José Abreu, az El Sistema világhírű venezuelai zenei program megalapítójahttp://www.life.hu/kult/20180325-meghalt-jose-abreu-az-el-sistema-vilaghiru-venezuelai-zenei-program-megalapitoja.htmlHetvennyolc éves korában meghalt José Abreu, a világszerte ismert venezuelai zenei program, az El Sistema megalapítója, Gustavo Dudamel világhírű karmester mestere.Kult--Meghalt a metálzenekar énekese Killjoy, azaz Frank Pucci: 48 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180318-meghalt-a-metalzenekar-enekese-killjoy-azaz-frank-pucci.htmlFrank Killjoy Pucci halálát a Necrophagia Facebook-oldalán jelenették be. KultOrigoMeghalt Milos Forman Oscar-díjas filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20180414-meghalt-milos-forman-oscar-dijas-filmrendezo-1.htmlMeghalt Milos Forman - jelentette a CTK cseh hírügynökség szombaton az Egyesült Államokban élő Oscar-díjas filmrendező feleségére hivatkozva. Kult--Hétfőn Budapesten adják át a Michelin-csillagokathttp://www.life.hu/kult/20180325-hetfon-marcius-26-budapesten-adjak-at-a-michelin-csillagokat.htmlAz európai gasztronómia egyik legrangosabb eseményeként hétfőn Budapesten adják át azokat a Michelin-csillagokat, amelyekért magyarországi éttermek is versengtek.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.