Így gyászolja lányát, Várkonyi Andrea színésznőt édesapja, Várkonyi András

Várkonyi András Várkonyi Andrea (színésznő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. Az édesapa nem kért szabadságot, a munkába menekül. 

A Blikknek a Barátok közt egyik munkatársa arról beszélt, hogy a szörnyű sorscsapás ellenére Várkonyi András keményen tartja magát. Nem kért szabadságot, gyászában a munkába menekül.

"Várkonyi András kérésre nem függesztettük őt fel a munka alól, továbbra is forgatjuk vele a Barátok közt sorozatot. Természetesen ilyen esetben mindig felajánljuk a szabadság lehetőségét, ám a művész úr nem élt vele, és szeretné folytatni a munkát" - mondta el.

A lap úgy tudja, a színésznőtől szűk körben búcsúznak majd el. "Mi a családdal nem tervezünk semmilyen nyilvános megemlékezést vagy búcsút, szeretnénk szűk körben gyászolni. A színházak nevében nem tudunk egyelőre semmi ilyesmiről, nem kerestek meg bennünket" – fogalmazott Várkonyi Gyula, Andrea testvére.

Várkonyi András és lánya, Andrea Forrás: Várkonyi Andrea

Meghalt Pamela Gidley színésznő, a Twin Peaks szereplőjehttp://www.life.hu/kult/20180430-meghalt-pamela-gidley-szineszno-a-twin-peaks-szereploje.htmlPamela Gidley két hete, április 16-án hunyt el, de csak most hozták nyilvánosságra. A halála körülményei rejtélyesek. KultOrigoMeghalt Verne Troyer színész, 49 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180422-meghalt-verne-troyer-szinesz.htmlVerne Troyert április elején vitték kórházba, elvonóra alkoholfüggősége miatt és mert öngyilkossággal fenyegetőzött. Troyer az Austin Powers-filmekkel lett híres, játszott még többek között a Harry Potter-filmekben és a Gricsben is. Kult--Meghalt Anita Shreve, világhírű írónőhttp://www.life.hu/kult/20180401-meghalt-anita-shreve-irono.htmlA gyászhírt szóvivője közölte, valamint azt is, hogy Shreve daganatos betegségben szenvedett: 71 éves volt. Kult--Elhunyt DuShon Monique Brown amerikai színésznő http://www.life.hu/kult/20180324-elhunyt-dushon-monique-brown-amerikai-szineszno-a-szokes-es-a-langolo-chicago-szereploje.html49 éves korában elhunyt az amerikai színésznő, DuShon Monique Brown. Magyarországon a nézők a Szökés és a Lángoló chicagó című sorozatokban láthatták őt.KultThinkstockGyászol az LGT - Örökös tagját veszítette el a zenekarhttp://www.life.hu/kult/20180324-gyaszol-az-lgt-orokos-tagjat-veszitette-el-a-zenekar-potos-lacit.htmlPresser Gábor és Karácsony János a Facebookon posztolta a gyászhírt. Kult--Meghalt Stephen Hawking http://www.life.hu/kult/20180314-meghalt-stephen-hawking-76-eves-brit-elmeleti-fizikus.htmlMeghalt Stephen Hawking világhírű brit elméleti fizikus. A 76 éves tudós szerdára virradóra hunyt el cambridge-i házában. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.