emlékkoncert Tóth Vera Fábián Juli Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fábián Juli emlékére koncertet szerveztek barátai, és zenésztársai. Ott búcsúztatták az énekesnőt, ahol a legjobban szeretett lenni, vagyis a színpadon.

Decemberben távozott az élők sorából Fábián Juli hosszan tartó betegség után. Halála az egész országot megrendítette, rajongói, barátai sokáig képtelenek voltak felfogni, nincs többé. A 37 évesen elhunyt énekesnő emlékére koncertet tartottak zenésztársai, kedvenc dalaival tisztelegtek Juli előtt.

Koncertettel búcsúztatták Fábián Julit Forrás: MTI/Mohai Balázs

A színpadra egymás után léptek fel azok, akik szerették őt, többek között Dés László, a Magna Cum Laude, Tátrai Tibusz, Horányi Juli, Wolf Kati, Palya Bea és Mujahid Zoli is énekelt.

Mujahid Zoli is énekelt a koncerten Forrás: FEM3 Café

Mi Julival egy általános iskolába jártunk, aztán osztálytársak voltunk a Zeneművészeti Egyetemen" – árulta el a Ripostnak Zoli. Hozzátette,nagyon féltette Julit, amikor betegségére fény derült. "

vasárnap este biztosan boldog volt, hogy elénekeltük a kedvenc dalait"

"Szeretünk Fábián Juli, sosem felejtünk"

Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gregor-bernadett-elarulta-milyen-a-hazassaguk-szarvas-attilaval.htmlGregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltJolly milliókat kaphat a kopasz kamufotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-jolly-milliokat-kaphat-a-kopasz-kamufotoja-miatt.htmlAz énekes pert indított egy hajgyógyászati klinika ellen, amiért az egy róla készült kopasz kamufotóval reklámozta kezelését. TV + Sztárok--Tóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina összeverekedett édesanyjával a buszon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-kulcsar-edina-osszeverekedett-edesanyjaval-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja között testvéri a kapcsolat, amibe még játékos csipkelődések is belefértek. Sokszor előfordult, hogy még verekedtek is a buszon, erről Edináék a Mokkában számoltak be. TV + SztárokOrigoA Tinderen keresi a szerelmet az egyik legszexibb brit focista, Tom Derryhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-a-tinderen-keresi-a-szerelmet-az-egyik-legszexibb-brit-focista-tom-derry.htmlNagy-Britannia egyik legszexisebb focistája és még keresi az igazit Tom Derry. A szerencsések akár a Tinderen is megismerkedhetnek vele. TV + SztárokOrigoKöllő Babett rosszul lett a Feleségek luxuskivitelben forgatásán, lehet, hogy állapotoshttp://www.life.hu/sztarok/20180508-kollo-babett-rosszul-lett-a-felesegek-luxuskivitelben-forgatasan-lehet-hogy-allapotos.htmlA Feleségek luxuskivitelben forgatásán lett rosszul Köllő Babett, miközben egy hajón pezsgőztek. Polgár Tünde szerint akkor van ilyen rosszul egy nő, amikor terhes. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.