Megtalálták az eltűnt énekes, Scott Hutchison holttestét

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász együttes énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettentően aggódtak a rajongók a skót Frightened Rabbit nevű együttes sztárjáért, Scott Hutchisonért, aki szerdán tűnt el nyomtalanul. A rendőrség keresés közben talált egy holttestet és most közölték, hogy az énekesé az.

A Frightened Rabbit énekese, Scott Hutchisonnak szerdán veszett nyoma. A 36 éves sztárt egy utcai kamera vette fel, amint távozik egy hotelből.

A The Guardian azt írja, rendőrség keresés közben talált egy holttestet Edinburgh közelében, amelyről az azonosítás során kiderült, hogy az énekesé. A történtekről értesítették a hozzátartozókat.

Tóth Gabi könnyek között vallott betegségérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-toth-gabi-konnyek-kozott-vallott-betegeserol.htmlAz énekesnő a karrierjének kezdetéről beszélt: elmondta, hogy korábban nem tudta, hogy a világ veszélyes, és eleinte mindent elmondott magáról a médiában, ami miatt sok bántást kapott. Arról is szó esett, hogy miért tartja magát antiszociálisnak, miért lettek jóindulatú elváltozások a szervezetében, és mi történt, amikor hazamentek Tapolcára, miután ismertté váltak.TV + SztárokOrigoTúl gyorsan nőtt Mága Zoltán Facebook-tábora, vizsgálódik a GVHhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-tul-gyorsan-nott-maga-zoltan-facebooktabora-vizsgalodik-a-gvh.htmlTúl gyorsan nőtt meg Mága Zoltán Facebook-oldalának követőtábora, így vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal. Mint mondták: ez még nem jelenti azt, hogy a hegedűművész vagy az oldal üzemeltetője biztosan jogsértést követett el.TV + SztárokOrigoKifogást emeltek a Body kiállítás szervezői ellen hullagyalázás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-kifogast-emeltek-a-body-kiallitas-szervezoit-hullagyalazas-miatt.htmlValaki hullagyalázás maitt emelt kifogást a Body kiállítás szervezői ellen, mert a plakátok szerinte sértik az emberi test méltóságát. A szervezők is reagáltak az ügyben. TV + SztárokOrigoRippel Feri reagált Tóth Vera Facebook-bejegyzésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-rippel-feri-reagalt-toth-vera-facebookbejegyzesere.htmlNem eresztette bő lére a magyarázkodást Rippel Feri azzal kapcsolatban, hogy az Inspiráló Nők díjátadó gáláján felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy lefogyasztja őket. A két énekesnő megalázva érezte magát. TV + SztárokOrigoFür Anikónak elkészült második lemezehttp://www.life.hu/sztarok/20180511-fur-anikonak-elkeszult-masodik-lemeze.htmlFür Anikó jelenleg A Tanár című sorozatban szerepel, de terveiről nem sokat lehetett hallani. Most azonban megtörte a csendet: beszélt arról a kitalált világról, amit alkotott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMár Londonban van Meghan Markle édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180511-mar-londonban-van-meghan-markle-edesanyja-eskuvo.htmlA hírek szerint megérkezett Nagy-Britanniába Meghan Markle édesanyja, hogy még az esküvő előtt találkozzon II. Erzsébet királynővel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.