Eurovíziós Dalfesztivál: díjat nyert Magyarország

Forrás: MTI/EPA/LUSA/José Sena Goulao -
különleges effektek Eurovízió 2018 The Buzz Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Eurovízión az országunkat képviselő AWS a 21. helyet érte el, de Magyarország azért mégis bezsebelhetett egy díjat.

2017 óta ítélik oda az Eurovízión a The Buzz Awards nevű díjat az Eurovízión különböző kategóriákban, a kimagasló szakmai teljesítményleket értékelve. Idén Magyarország nyerte a speciális effektekért járó kitüntetést - számoltak be A Dal közösségi oldalán a sikerről.

Kisebb földrengés volt a Pest megyei Márianosztra közelébenhttp://www.life.hu/news/20180513-kisebb-foldrenges-volt-a-pest-megyei-marianosztra-kozeleben-1.htmlKisebb földrengés volt vasárnap 1 óra 50 perckor a Pest megyei Márianosztra közelében 8 kilométeres mélységben - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.News--Tíz fokot is visszaeshet jövő héten a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20180512-tiz-fokot-is-visszaeshet-jovo-heten-a-homerseklet-idojaras.htmlA hétvégén még meleg, nyárias idő lesz - helyenként viharokkal - a jövő hét elején egy hullámzó hidegfront érheti el térségünket, mely esőt, záporokat, zivatarokat és szeles időt hoz magával. Ezzel együtt a hőmérséklet is visszaesik, sokfelé 20 fok alatt maradhatnak a maximumok. News--Megfulladt a szlovák focicsapat volt válogatott kapusának kisfiahttp://www.life.hu/news/20180512-megfulladt-a-szlovak-focicsapat-volt-valogatott-kapusanak-kisfia.htmlCsupán hároméves volt Kamil Čontofalský volt szlovák válogatott focikapus kisfia, aki nemrégiben belefulladt a medencébe. News--Halálos baleset történt az M6-os autópályánhttp://www.life.hu/news/20180512-halalos-baleset-tortent-az-m6os-autopalyan-szombaton-hajnalban.htmlHalálos baleset történt az M6-os autópályán szombat hajnalban, a műszaki mentés idejére a sztráda főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem honlapján.News--Elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendás edzőjehttp://www.life.hu/news/20180512-elhunyt-vertetics-istvan-a-pecsi-kosarlabda-legendas-edzoje.htmlPénteken, a reggeli órákban elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendája, az első női bajnokcsapat edzője - közölte a ZTE Női Kosárlabda Klub. A sportolót álmában érte a halál. News--Nyárias meleg lesz a hétvégén, helyenként felhőszakadás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180512-nyarias-meleg-lesz-a-hetvegen-helyenkent-felhoszakadas-varhato-idojaras.htmlAlapvetően igazi májusi nyár lesz a hétvégén, de az ország egyes részein rövid idő alatt nagy mennyiségű eső eshet, jég hullhat és van, ahol erős lesz a szél. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.