Így néz ki a színészlegenda, Bud Spencer sírja

Forrás: Origo -
sírhely színész Bud Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virágokkal, mécsesekkel és kedvenc ételével, babkonzervekkel emlékeznek Bud Spencerre a rajongók.

"Jó pár év után tértem vissza Rómába. Az első dolgom az volt, hogy virágot vittem valakinek a temetőbe" - mondta el egy férfi a Ripostnak, és fotót is küldött a sírról.

Forrás: Origo

Cannes-i filmfesztivál: ők a díjazottakhttp://www.life.hu/kult/20180520-cannesi-filmfesztival-dijazottjai-2018.htmlSzombaton este kiderült, hogy kit választottak a 71. cannes-i filmfesztiválon a legjobb rendezőnek, illetve az, hogy kik nyerték el a legjobb női és férfi alakításáért járó díjakat.KultOrigoMeghalt Magyar Péter zenész: az Európa Kiadó és a Balaton dobosaként vált ismerttéhttp://www.life.hu/kult/20180520-meghalt-magyar-peter-zenesz-az-europa-kiado-es-a-balaton-dobosakent-valt-ismertte.htmlSzombaton kora este meghalt Magyar Péter, 54 éves volt. A zenész egy ideje súlyos betegséggel küzdött, de még hónapokkal ezelőtt is láthattuk a Hunnia színpadán Balaton koncerten. Barátai többek között a Facebook-oldalán búcsúznak tőle. KultOrigoMeghalt Kalasala Babu, indiai televízióshttp://www.life.hu/kult/20180516-meghalt-kalasala-babu-indiai-televizios-muvesz.htmlMeghalt a népszerű indiai színész Kalasala Babu. A 67 éves művész régóta betegeskedett. Kult--Meghalt Maurane, 57 éves belga énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20180509-meghalt-maurane-57-eves-belga-enekesno.htmlAz 57 éves belga énekesnő, Maurane pár nappal azután hunyt el, hogy kétéves szünetet követően újra színpadra állt. Kult--Így gyászolja lányát, Várkonyi Andrea színésznőt édesapja, Várkonyi Andráshttp://www.life.hu/kult/20180509-igy-gyaszolja-lanyat-varkonyi-andrea-szinesznot-edesapja-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-kertesz.htmlVasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves. Az édesapa nem kért szabadságot, a munkába menekül. KultOrigoFábián Juli emlékére posztolt közös képet Tóth Verahttp://www.life.hu/kult/20180430-fabian-juli-emlekere-posztolt-kozos-kepet-toth-vera-majus-6-emlekkoncert.htmlTóth Vera egy tavalyi fotót posztolt az Instagramon.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.