Elhunyt Tábori László, olimpikon hosszútávfutó

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Tábori László atléta gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
86 éves korában elhunyta a legendás magyar közép - és hosszútávfutó, Tábori László.

Tábori László karrierje során többszörös világrekorder volt.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

A melbourn-i olimpia után nem tért haza Magyarországra, Kaliforniában telepedett le és ott is dolgozott edzőként a Dél- Kaliforniai Egyetemen- írta meg a Times-Herald.

Megfejtették Michael Jackson egy látványos táncmozdulatának titkáthttp://www.life.hu/kult/20180523-megfejtettek-michael-jackson-egy-latvanyos-tancmozdulatanak-titkat.htmlOrvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth Criminal című számának videoklipjében.Kult--Elhunyt Clint Walker amerikai westernsztárhttp://www.life.hu/kult/20180523-elhunyt-clint-walker-amerikai-westernsztar.htmlElhunyt 90 éves korában hétfőn szívelégtelenségben Clint Walker hollywoodi westernsztár, akit a nézők A piszkos tizenkettő című filmből is ismerhettek. Kult--A legpajzánabb filmek a szüzesség elvesztéséről http://www.life.hu/kult/20180517-filmek-a-szuzesseg-elveszteserol.htmlAz első szex mindenki életében meghatározó élmény, így nem csoda, hogy a filmek is gyakran foglalkoznak vele – a dologhoz kapcsolódó gyakori bénázások és életkor miatt leginkább tinivígjátékokban. A frissen mozikba került Szűzőrség is így tesz, mi pedig ennek kapcsán listára gyűjtöttük a téma legjobbjait. KultOrigoEnnyi a nyugdíja Nemere Istvánnak, 700 könyv szerzőjénekhttp://www.life.hu/kult/20180520-ennyi-a-nyugdija-nemere-istvannak-700-konyv-szerzojenek.htmlTöbb mint negyven éve jelennek meg regényei a legkülönbözőbb műfajokban, állítása szerint csak magyar nyelven 12 millió kötete fogyott el Nemere Istvánnak. Az író a mai napig dolgozik: munkáról, megélhetésről, irodalomról beszélt. KultOrigoAz érzékiség jelenik meg az amerikai festő modern, mégis régies hatású képein (18+)http://www.life.hu/kult/20180518-az-erzekiseg-jelenik-meg-az-amerikai-festo-modern-megis-regies-hatasu-kepein.htmlA modern és a régi stílus keveredik össze James Adams amerikai festő művein. KultOrigoElhunyt Tom Wolfehttp://www.life.hu/kult/20180516-elhunyt-tom-wolfe-iro-88-eves-volt.htmlÉletének 88. évében meghalt Tom Wolfe amerikai újságíró, író. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.