Meghalt Bethany-Maria Beales színésznő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
színésznő Bethany-Maria Beales
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Bethany-Maria Beales a 36 szintes londoni Heron-ház 19. emeletéről zuhant rá a 6. emeleten lévő terasz üveglapjára, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét. Hozzátartozói és barátai összeomlottak a hír hallatán. 

A rendőrség felhívást intézett a londoni lakossághoz, hogy jelentkezzen mindenki, aki péntek éjszaka, illetve szombat reggel ott volt a Heron-házban vagy annak környékén, és rendelkezik bármilyen információval a színésznő halálával kapcsolatban. Kommentelők szerint az énekes-színésznő rossz társaságba keveredett, de egyelőre még az is rejtély, hogy baleset vagy gyilkosság történt-e.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

A Telegraph szerint feltételezhető, hogy a színésznő házibuliba érkezett a belvárosi felhőkarcolóba, de egyelőre csak az tűnik bizonyosnak, hogy péntek éjjel a The Box nevezetű sohói klubban volt a The Weeknd koncertjén. A Sun értesülése szerint egy 38 éves nőt és egy vele egykorú férfit őrizetbe vettek Bethany-Maria Beales tragikus halála kapcsán, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.