Több színész is távozik a Nemzeti Színházból

távozás Tompos Kátya Nagy-Kálózy Eszter Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három színész is elhagyja Vidnyánszky Attila társulatát, változások lesznek a Nemzeti Színházban.

Nagy-Kálózy Eszter a Facebookon búcsúzott társulatától, itt mondott köszönetet a munkatársaknak az elmúlt öt évért.

"Drága Társulat!!!!!Köszönöm nektek a díjat, köszönöm az elmúlt öt évet, köszönöm a szeretetet, hiányozni fogtok, hiányozni fognak fontos pillanatok, amiket veletek élhettem meg a színpadon..a büfében..a próbatermekben...és..még az elválást is felejthetetlenné tettétek. Meghatódva gondolok rátok, ölellek benneteket....kincs lesz nekem ez a díj!!!" - írta közössági oldalán a színésznő, aki búcsúzóul Szörényi Éva-díjat vehetett át. Egyelőre nem tudni, hogy hol Nagy-Kálózy Eszter hol folytatja pályáját.

A színésznőn kívül távozik még Olt Tamás, aki ezután a kaposvári színház művészeti vezetője lesz. Tompos Kátya pedig lazább szálakkal kötődik a jövőben a színházhoz, de az előadásait tovább játssza - írja az Index.

Új tagok is érkeznek a Nemzetibe: Csurka László, Mészáros Martin, Nagy Márk, Herczegh Péter és Szép Domán.

Gyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-gyilkossagi-kiserletert-kell-felelnie-ryan-oneal-fianak.htmlGyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.TV + Sztárok--Ezrek fejezik ki részvétüket: gyászol Heidi Klumhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezrek-fejezik-ki-reszvetuket-gyaszol-heidi-klum.htmlOsztoznak a rajongói Heidi Klum fájdalmában. A szupermodell közösségi oldalán számolt be az őket ért veszteségről. TV + SztárokCseke Katinka: "Én nem vagyok szingli"http://www.life.hu/sztarok/20180610-cseke-katinka-nem-tartja-magat-szinglinek.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea Műsorában, a Micsoda Nők!-ben tisztázta, hogy mi is az ő státusza jelenleg.TV + SztárokOrigoAlig takar valamit a bikini: szexi fotót posztolt Müller Attila felesége, Larion Zoéhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-alig-takar-valamit-a-bikini-szexi-fotot-posztolt-muller-attila-felesege-larion-zoe.htmlMüller Attila felesége, Larion Zoé már jó ideje edz, aminek meg is van az eredménye. Büszke lehet a testére.TV + Sztárok--Till Attila posztolt Liptai Claudia és Pataki Ádám lakodalmárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-till-attila-posztolt-liptai-claudia-es-pataki-adam-lakodalmarol.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám csütörtökön házasodott össze szűk családi körben. A lakodalmat szombaton tartották, és akadt olyan sztár, aki a titoktartást megszegve, fotót posztolt a jeles eseményről. TV + SztárokOrigoÉrtékelt A Nagy Duett győztes párosa: "Nem volt papírforma"http://www.life.hu/sztarok/20180604-ertekelt-a-nagy-duett-gyoztes-parosa-nem-volt-papirforma.htmlA Nagy Duett 6. évadának nyertese Horváth Tamás és Balázs Andi lett. A show után értékelt a nyertes páros: elárulták, szerintük mennyire volt papírforma a győzelmük, na meg a nagy titkot, hogyan fogják megünnepelni a győzelmet.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.