Csányi Sándor már nem a Thália Színház művészeti vezetője

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Csányi Sándor távozás Thália Színház Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2018/2019-es évadtól a Thália Színház művészeti vezetését Csányi Sándortól Schell Judit veszi át.

Csányi Sándor 2013 májusától a 2017/2018-as színházi évad végéig töltötte be pozícióját. Vezetése alatt a színház számos sikerdarabot állított színpadra. A művész távozását azzal indokolta, hogy jobban szeretne a színészetre, saját szakmai fejlődésére koncentrálni, ami idő hiányában az elmúlt öt évben háttérbe szorult. Csányi Sándor közös megegyezéssel válik meg pozíciójától, de nem köszön el a színháztól, minden szerepét megtartja.

Csányi Sándor már nem a Thália Színház művészeti vezetője, helyét Schell Judit veszi át Fotó: Marton Szilvia - Origo


A Thália Színház művészeti vezetésére Kálomista Gábor, az intézmény ügyvezető igazgatója Schell Judit Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művészt kérte fel, aki 2012-től a Thália színművésznője.

Személyi változás lesz továbbá, hogy szerepeinek megtartásával elhagyja a társulatot Fodor Annamária és a színházhoz szerződik Mórocz Adrienn.

Visszavonul Madaras Norbert és Varga Dániel http://www.life.hu/sztarok/20180611-visszavonul-madaras-norbert-es-varga-daniel.htmlA kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Madaras Norbert és az egyszeres ötkarikás győztes Varga Dániel bejelentette visszavonulását.TV + Sztárok--Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Így örül a nyárnak: aligbugyiban terpesztett Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-igy-orul-a-nyarnak-aligbugyiban-terpesztett-zimany-linda.htmlSzexi bikinis fotót posztolt az Instagramra Zimány Linda: megmutatta, mennyire örül a nyárnak. TV + Sztárok--Megnősült a Séfek séfe nyertese, Tatai Róbert: videó az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-megnosult-a-sefek-sefe-nyertese-tatai-robert.htmlA hétvégén kimondta a boldogító igent a TV2-n futó Séfek séfe győztese, a felvidéki Tatai Róbert - írja az NLCafe. TV + Sztárok--Így néz ki bugyiban a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-igy-nez-ki-bugyiban-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.html"A végtelenbe és tovább" - írta a szexi fotóhoz. TV + SztárokOrigoGyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-gyilkossagi-kiserletert-kell-felelnie-ryan-oneal-fianak.htmlGyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.