A Time magazin drónokkal készítette el elképesztő címlapját: videó

drón fotó címlap Time magazin videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő és egyszerre csodálatos címlappal rukkoltak elő a Time magazin szerkesztői. Majdnem 1000 drónra volt szükségük hozzá, de az eredmént látva megérte a hatalmas munka. 

Úgy gondolták a Time magazin szerkesztői, hogy a legújabb számuk címlapján a drónok terjedésével és a kultúrára gyakorolt hatásukkal foglalkoznak. Ehhez pedig nem kevesebb, mint 958 drón mozgását hangolták össze, majd egy speciális drónnal készítettek fotót a drónok fényeiről, mely a Time magazin legendás címlapját rajzolta ki.

A borító készítéséről látványos videót is forgattak.

Csodálatos lett az eredmény Forrás: Time magazine

Gyászol a filmvilág: öngyilkos lett a Star Trek sztárja, Jon Paul Steuerhttp://www.life.hu/kult/20180613-gyaszol-a-filmvilag-ongyilkos-lett-a-star-trek-sztarja-jon-paul-steuer.htmlÖngyilkos lett Jon Paul Steuer, a Star Trek színésze. 33 éves volt.Kult--Csányi Sándor már nem a Thália Színház művészeti vezetőjehttp://www.life.hu/kult/20180611-csanyi-sandor-mar-nem-a-thalia-szinhaz-muveszeti-vezetoje.htmlA 2018/2019-es évadtól a Thália Színház művészeti vezetését Csányi Sándortól Schell Judit veszi át.Kult--Elhunyt Birkás Ákos festőművészhttp://www.life.hu/kult/20180611-elhunyt-birkas-akos-festomuvesz.htmlÉletének 77. évében, vasárnap elhunyt Birkás Ákos Munkácsy Mihály-, Herder-, és Prima Primissima díjas festőművész, kiváló művész - tájékoztatta a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia (SZIMA) titkársága hétfőn az MTI-t.Kult--Több színész is távozik a Nemzeti Színházbólhttp://www.life.hu/kult/20180610-tobb-szinesz-is-tavozik-a-nemzeti-szinhazbol-nagy-kalozy-eszter.htmlHárom színész is elhagyja Vidnyánszky Attila társulatát, változások lesznek a Nemzeti Színházban.Kult--Elhunyt a Fleetwood Mac egykori gitárosa, Danny Kirwanhttp://www.life.hu/kult/20180610-elhunyt-a-fleetwood-mac-egykori-gitarosa-danny-kirwan.html68 éves korában elhunyt a legendás Fleetwood Mac együttes egykori gitárosa, Danny Kirwan. Kult--Meghalt az első Bond-lány, Eunice Gaysonhttp://www.life.hu/kult/20180609-meghalt-az-elso-bondlany-eunice-gayson-angol-szineszno.html90 éves korában elhunyt Eunice Gayson angol színésznő, aki a James Bond filmekben vált sztárrá. Ő volt az első Bond-lány, Sylvia Trenchet alakította.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.