Csaknem három évtized után véget ér Jerry Springer műsora

talkshow tévéműsor Jerry Springer bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem három évtized után véget ér a veszekedős-kiabálós bulvárműsorok szimbólumává vált amerikai Jerry Springer-show - jelentette be csütörtökön a CW tévécsatorna.

Új részeket nem terveznek, ehelyett régi adásokat fognak sugározni. A műsor több mint 27 éve fut az amerikai tévében, első adását 1991-ben sugározták, több mint 3800 epizódot ért meg.

Az egyes adások középpontjában általában valamilyen családi vagy párkapcsolati konfliktus, hűtlenség, sérelem állt. A veszekedő feleket Jerry Springer műsorvezető addig tüzelte, amíg azok trágár szavakkal vagy tettlegesen is egymásnak nem estek.

A kilencvenes évek végén Amerikában rekordnézettséget ért el a műsor, volt, amikor többen követték a káromkodó meghívottakat, mint Opra Winfrey legendás beszélgetős show-ját. A műsor az angol nyelvű popkultúra részévé vált, a korábbi politikus műsorvezető életművéről szól a Jerry Springer: The Opera című musical, melyet többek között Londonban is sikerrel játszottak.

Ez a Youtube-on az egyik legnézettebb Jerry Springer videó: egy férfivel közli a barátnője, hogy ő tulajdonképpen férfi, mire a szereplők egymásnak esnek.

Micsoda ajándék! Elképesztő dologgal lepte meg Klárikát Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180616-luxusautot-kapott-balazs-klari-korda-gyorgytol-hazassagi-evfordulora.html38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.TV + SztárokOrigoKasza Tibinél betelt a pohár, keményen kiosztotta Cseke Katinkáékathttp://www.life.hu/sztarok/20180616-kasza-tibinel-betelt-a-pohar-kemenyen-kiosztotta-cseke-katinkaekat.htmlA Pénzt vagy éveket! házigazdája nem kímélte Cseke Katinkáékat, ugyanis nem sikerült betartaniuk a játékszabályokat.TV + SztárokOrigoLekapcsolták a rendőrök a Viszkist: megint törvényt szegetthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-lekapcsoltak-a-rendorok-a-viszkist-megint-torvenyt-szegett.htmlIttas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát - írja a Blikk. A Viszkis nem is tagadta a lap értesüléseit, elmondta, hogy a múlt hétvégén állították meg a rendőrök vidéken, megszondáztatták és azonnal el is vették a vezető enegedélyét.TV + Sztárok--A luxusfeleségek választottak a botox és a mimika közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180615-a-luxusfelesegek-valasztottak-a-botox-es-a-mimika-kozott.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői, Köllő Babett, Yvonne Dederick és Smaltig Dalma kényes kérdésekre válaszoltak. Az is felmerült, hogy mi a fontosabb, a feszes bőr vagy a mimika. TV + SztárokOrigoLerondázta Selena Gomezt Stefano Gabbana: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-lerondazta-selena-gomezt-stefano-gabbana-foto.htmlEgyszerűen lerondázta Selena Gomezt egy nyilvános poszt alatt Stefano Gabbana.TV + Sztárok--Aradszky László özvegye megtiltaná, hogy más énekelje férje dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180615-aradszky-laszlo-ozvegye-megtiltana-hogy-mas-enekelje-ferje-dalait.htmlMegtiltaná Aradszky László özvegye, Éva asszony, hogy férje dalait más előadók énekeljék. Úgy látja, hogy a dalokat kizárólag férje tudta úgy előadni, ahogyan azt kell, egy alkalommal szeretne csak kivételt tenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.