Idősotthonban, magányosan él a legendás magyar bemondónő, Baleczky Annamária

Forrás: Youtube -
Magyar Televízió idősotthon bemondónő Baleczky Annamária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás magyar tévés, Baleczky Annamária évtizedekig volt a Magyar Televízió képernyőjén, arcát, hangját az egész ország ismerte. Ma idősotthonban él, magányosan.

A Best magazin kutatta fel Baleczky Annamáriát, utánajártak, mi történt vele, hogyan él most a legendás bemondónő. Az utóbbi évek igencsak megviselték, több betegsége is volt, és tavaly elvesztette szeretett férjét. Azóta egy budai idősotthonban él, ahol szeretettel gondoskodnak róla, de senkije sem maradt.

Liptai Claudia megvillantotta gyémántgyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-liptai-claudia-megvillantotta-gyemantgyurujet.htmlPár nappal az esküvője után Liptai Claudia már bele is vetette magát a munkába, egy rendezvényen jelent meg újdonsült férjével, Pataki Ádámmal. A Bors fotósa kapta le a műsorvezető gyönyörű gyémántgyűrűjét.TV + Sztárok--Ilyen friss és ropogós volt Heidi Klum meztelen teste körülbelül 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ilyen-friss-es-ropogos-volt-heidi-klum-meztelen-teste-korulbelul-20-evvel-ezelott.htmlHeidi Klum mindig szívesen mutatja meg testét, nem riad vissza a meztelenkedéstől még most, 45 évesen sem. Egy körülbelül 20 évvel ezelőtti fotón mutatta meg, hogy mindig tökéletes formában volt.TV + Sztárok--Megváltozott a teste: Vajna Timi vékonyabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-megvaltozott-a-teste-vajna-timi-vekonyabb-mint-valaha.htmlVajna Timi friss fehérneműs fotót posztolt, és vékonyabbnak látszik, mint valaha is volt. Kilátszanak a bordái.TV + SztárokHajánál fogva tépték meg Sarka Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-hajanal-fogva-teptek-meg-sarka-katat.htmlDöbbenetes történetet elevenített fel Sarka Kata és Kulcsár Edina a Pénzt vagy éveket! stúdiójában. A két barátnő hatalmasat bulizott együtt, azonban ez egy harmadik félnek nagyon szúrta a szemét.TV + SztárokOrigoTóth Vera megmutatta legszebb rajongójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-toth-vera-megmutatta-legszebb-rajongojat.htmlTóth Vera az Instagramon mutatta meg legcsinosabb rajongóját, Dettit. Mint írta, a lánynak önértékelési problémái vannak, és segítene szeretne neki.TV + SztárokOrigoEz történik, amikor Nánási Mici kezébe kerül az édesanyja telefonjahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ez-tortenik-amikor-nanasi-mici-kezebe-kerul-az-edesanyja-telefonja.htmlEnnél cukibb ma már nem lesz: Nánási Mici megkaparintotta Ördög Nóra telefonját, és elképesztő fotókat készített.TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.