Elhunyt Richard Harrison, a Zálogcsillagok című reality típusú tévéműsor sztárja

halál tévéműsor reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Richard Harrison, a Zálogcsillagok című reality típusú tévéműsor sztárja.

Családi körben, békésen távozott az élők sorából Richard Harrison, sorozatsztár. 77 éves volt.

„Ma reggel hunyt el a szerettei körében. Ő volt az én hősöm, és nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy az apámnak mondhattam egy ilyen remek 'Öreget" írta testvére Instagram oldalán, számolt be a Mirror.

Amber Rose és Black Chyna nyilvánosan csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-amber-rose-es-black-chyna-nyilvanosan-csokoloztak.htmlA közelmúltban rendezték meg a BET gálát, ahol az elképesztő ruhaköltemények mellett egyéb polgárpukkasztásra is sor került. Ilyen volt például Amber Rose és Black Chyna nyilvános leszbikus csókja. TV + Sztárok--Egy pattanás miatt kellett bekötni Tóth Andi combját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-egy-pattanas-miatt-kellett-bekotni-toth-andi-combjat-foto.htmlTóth Anditól megszokhattuk, hogy élete minden mozzanatát szívesen megörökíti és meg is mutatja követőinek. Ezúttal bekötött combját fotózta.TV + Sztárok--Eva Longoria édes fotót mutatott kisbabájáról: meghitt pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180625-eva-longoria-edes-fotot-mutatott-kisbabajarol.htmlAlig néhány napja adott életet kisbabájának Eva Longoria, aki egy édes kis talpfotóval köszönte meg a nővérek segítségét, akik a kórházban mellette voltak.TV + SztárokOrigoMeghan hercegné fontos feladatot kapott II. Erzsébettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-meghan-markle-fontos-feladatot-kapott-ii-erzsebettol.htmlII. Erzsébet királynő egy fontos feladattal bízta meg Meghan hercegnét. Ezt kell helyette tennie. TV + Sztárok--Szinetár Dóra szemüveges lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szinetar-dora-szemuveges-lett-foto.htmlSzinetár Dóra kortalan, ezt bátran kimondhatjuk. Egy fotóval ezt be is bizonyította.TV + Sztárok--Demi Lovato egy nővel enyelgett nyilvánosan: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-demi-lovato-egy-novel-enyelgett-nyilvanosan-foto.htmlDemi Lovato kiáll a homoszexuálisokért, nem véletlen, hogy a nekik szervezett Pride nevű rendezvényen is mindig tiszteletét teszi. Ezúttal aktív résztvevője is volt a bulinak... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.