Valószínűleg öngyilkos lett Carlos Lopez Jr. televíziós színész

öngyilkos Carlos Lopez Jr. színész öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este hunyt el Carlos Lopez Jr. 35 évesen: úgy tudni, önkezével vetett véget az életének.

Önkezével vethetett véget életének Carlos Lopez Jr. televíziós színész. Holtestét vasárnap este találta meg lakótársa az erkélyen. A hírek szerint a színész halálát egy lövés okozta, ami a fejét érte, és minden bizonnyal saját kezével húzta meg a ravaszt.

Képünk illusztráció Forrás: Pixabay.com

A TMZ szerint a férfi búcsúlevelet is hagyott, de ennek tartalma egyelőre nem került nyilvánosságra. A színész 35 éves volt, láthattuk őt A beszállítók című filmben, de A behajtókban és CSI: Cyber-ben is.

Jöjjenek a pasik helyett a csajok: 7 nemcserés filmfeldogozás http://www.life.hu/kult/20180625-nemcseres-filmfeldolgozasok-a-filmvasznon.htmlMár játsszák a hazai mozik az Ocean's 8 című filmet, amiben a korábbi Ocean's-trilógia emlékezetes pasicsapatának szélhámoskodásait ezúttal nők hajtják végre. Hollywoodban korábban is elő-előfordultak nemcserés feldolgozások, az utóbbi időben viszont kimondott trend lett belőle – a leghíresebb eseteket gyűjtöttük össze. KultOrigoElhunyt Richard Harrison, a Zálogcsillagok című reality típusú tévéműsor sztárjahttp://www.life.hu/kult/20180625-elhunyt-richard-harrison-a-zalogcsillagok-cimu-tevemusor-sztarja.htmlElhunyt Richard Harrison, a Zálogcsillagok című reality típusú tévéműsor sztárja.KultOrigo19 érdekesség a Jurassic World: Bukott birodalomrólhttp://www.life.hu/kult/20180620-erdekessegek-a-jurassic-world-bukott-birodalom-filmrol.htmlMár most látszik, hogy sorrendben a hatodik Jurassic-film is óriási siker lesz: láthatóan a világ mozinézői még mindig imádnak rettegni a dinoszauruszoktól. A hazai mozikban június 7-e óta látható Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán összegyűjtöttünk egy nagy adag különleges információt. KultOrigoMa, június 23-án van a Múzeumok éjszakájahttp://www.life.hu/kult/20180623-ma-junius-23an-van-a-muzeumok-ejszakaja-400-intezmeny-ketezer-programja.htmlMa van a Múzeumok éjszakája, amelyen országszerte 400 intézmény csaknem kétezer programja közül válogathatnak az érdeklődők. Tizenhatodik alkalommal rendezik meg országszerte az idei eseményt, amely a családok évéhez kapcsolódva az Ami összeköt: család és kultúra mottót viseli.Kult--Meghalt Huszár László színművészhttp://www.life.hu/kult/20180621-meghalt-huszar-laszlo-szinmuvesz-a-szomszedok-szereploje-80-eves-volt.htmlÉletének 80. évében halt meg Huszár László színművész - értesült a szinhaz.hu. A művész korábban tévésorozatban is játszott, így a Kisvárosban és a Szomszédokban is láthattuk.Kult--5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod júniusbanhttp://www.life.hu/kult/20180620-ot-mozifilm-es-tevesorozat-amit-juniusban-latnod-kell.htmlÚj sorozatunkban minden hónap kapcsán összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amik a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott időszakban. Jöjjenek hát június ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.