Gyászol a zenei világ: kórházban élre a halál Violeta Rivast

vesebetegség Violeta Rivas Argentína meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton elhunyt az argentín díva, Violeta Rivas. A 80 éves énekesnő vesebeteg volt.

Violeta Rivas 1937-ben született Argentínában, Chivilcoy-ban, Ana María Francisca Adinolfi néven. A hatvanas években országa legsikeresebb, legelismertebb énekesnője volt. Ötven éves pályafutása alatt harminc albumot készített. Férjével, Nestor Fabián tangóharmonikás-énekessel is rengetegszer lépett fel, körbeturnézták egész Latin-Amerikát. 53 évig voltak házasok.

A díva az utolsó napjait kórházban tölötte, évek óta súlyos vesebetegséggel küzdött. Június 23-án hunyt el.

Foci-vb 2018: kolumbiai szurkoló megható gesztusán ámul az internethttp://www.life.hu/sztarok/20180627-foci-vb-2018-kolumbiai-szurkolo-meghato-gesztusan-amul-az-internet.htmlMegtaláltuk az idei foci-vb legmeghatóbb gesztusát: egy focirajongó kitalált egy olyan módszert, amelynek segítségével a nem látó és nem halló barátja is átélheti a mérkőzések izgalmát. TV + Sztárok--Brad Pitt nem jár Neri Oxman építésznővel: a gyermekeire koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-brad-pitt-nem-jar-neri-oxman-epitesznovel-a-gyermekeire-koncentral.htmlMindössze néhány hónapja kapott szárnyra a pletyka, hogy Brad Pitt szerelemre talált, de úgy tűnik, már vége is a románcnak. A színész a gyermekeire koncentrál. TV + Sztárok--Magyar lány lába előtt hever Amerika: elképesztő, amit Vajda Vivien tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-magyar-lany-laba-elott-hever-amerika-elkepeszto-amit-vajda-vivien-tud.htmlEgészenelképesztő produkcióval mutatkozott be Vajda Vivien az America's Got Talentben. Először a zsűri sem hitt abban, hogy a produkció érdekes lehet számukra, végül négy igennel engedték tovább.TV + SztárokOrigoHasznált rágógumi segített megoldani egy 26 éves gyilkossági ügyethttp://www.life.hu/sztarok/20180627-hasznalt-ragogumi-segitett-megoldani-egy-26-eves-gyilkossagi-ugyet.htmlMég 1990-ben gyilkolták meg Christy Mirack tanárnőt, gyilkosát pedig sokáig nem találták meg. Most azonban a nyomozás során talált használt rágógumiból nyert DNS-t azonosítani tudták, így elfogták a feltételezett gyilkost, Raymond Rowe-t. TV + Sztárok--Masafumi Nagasaki, a meztelen remete, akit nem hagynak lakatlan szigetén meghalnihttp://www.life.hu/sztarok/20180627-masafumi-nagasaki-a-meztelen-remete-akit-nem-hagynak-lakatlan-szigeten-meghalni.htmlHarminc évvel ezelőtt költözött lakatlan szigetre a meztelen remete, ám a japán férfit nem hagyják meghalni ott, ahol boldogan élt. Visszahurcolták a civilizációba. TV + SztárokOrigoVOLT Fesztivál 2018: Így tölti Ákos az ötvenedik életévéthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-tolti-akos-az-otvenedik-eletevet-volt-fesztival-2018.htmlA soproni VOLT Fesztivál szerdai nagyszínpados fellépője a Hurts előtt Ákos, aki idén lépett az ötvenedik életévébe. A Kossuth-díjas énekes a Life.hu-nak elmondta, hogyan ünnepli a fél évszázadot, és arról is beszélt, hogyan készülnek egy-egy nagy fellépésre.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.