színművész Garay József meghalt Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 96. évében elhunyt Garay József színművész, a Katona József Színház társulatának tagja - tudatta a színház kedden az MTI-vel.

Mint írják, Garay József 1943 és 1947 között a Színművészeti Akadémia hallgatója volt. Az 1940-es évek végétől számos magyarországi színházban, többek között a Nemzeti Színházban, a győri Kisfaludy Színházban és az egri Gárdonyi Géza Színházban játszott. 1978 és 1981 között a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja volt.

A színművész 1983-ban a budapesti Katona József Színházba szerződött, ahol nyugdíjba vonulásáig számos előadásban, többek között a Coriolanusban, a Revizorban, az Übü királyban és a Catullusban nyújtott emlékezetes alakítást.

Utolsó szerepét Az óra, amikor semmit nem tudtunk egymásról című előadásban játszotta.
Garay Józsefet a Katona József Színház saját halottjának tekinti.

Súlyos ügy: gyanúsítottként hallgatták ki Fésűs Nelly színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-autobaleset-gyanusitottkent-hallgattak-ki-fesus-nelly-szinesznot.htmlA Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki Fésűs Nelly színésznőt, aki még tavaly novemberben szenvedett autóbalesetet. Ő lehet a vétkes.TV + Sztárok--Susan Sarandon megszegte a királyi család szabályait és a mellét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180626-susan-sarandon-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-a-mellet-is-megmutatta.htmlSusan Sarandon is rajong a brit királyi családért, talán ezért felejthette el a legszigorúbb protokollt.TV + Sztárok--Pataki Zita megmutatta formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-pataki-zita-megmutatta-formas-hatsojat-foto.htmlPataki Zita rendhagyó fotót posztolt közösségi oldalán. Megmutatta formás hátsóját.TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika beszólt Kasza Tibinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-erdelyi-monika-beszolt-kasza-tibinek-video.htmlKasza Tibi emberére talált a Pénzt vagy éveket című műsorban. Erdélyi Mónika durván leteremtette.TV + SztárokOrigoEgyre nagyobb Pippa Middleton babapocakja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-egyre-nagyobb-pippa-middleton-babapocakja-foto.htmlEgyre jobban gömbölyödik Pippa Middleton babapocakja: Katalin hercegné húgát a lesifotósok kapták lencsevégre a minap. TV + Sztárok--A Szex és New York Mirandájának, vagyis Cynthia Nixonnak a lánya fiú letthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-a-szex-es-new-york-mirandajanak-vagyis-cynthia-nixonnak-a-lanya-fiu-lett.htmlCynthia Nixon nagyon büszke fiára, aki eredetileg nőként látta meg a napvilágot, de nemet váltott. A színésznő Insatgram-oldalán jelentette be, hogy gyermeke transznemű. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.