Programajánló június végére és július elejére

opera fesztivál program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő néhány hétvége számos különleges programot tartogat! Ellátogathatsz az anyós-, és levendulafesztiválra vagy meghallgathatod minden idők legizgalmasabb operaelőadását, amely után garantáltan nem marad szem szárazon. 

Tihanyi levendulafesztivál

A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott és játszik ma is Tihany életében. Ezek a hagyományok elevenednek meg minden évben a Levendula fesztiválon.Itt minden a levenduláról szól ilyenkor, így ha te is szerelmese vagy ennek a csodás növénynek, akkor ott a helyed!

Időpont: 2018. június 25-július 1.
Helyszín: Tihany, Belső-tó

Forrás: Facebook/LevendulaMánia

Nemzetközi anyósfesztivál

Az anyósfesztivál fő attrakciója az egész napon át tartó látványos versenysorozat, melynek hagyományos számai közben – az Anyós7Próba, Anyós szépségverseny, Szuper Anyós döntő - a szervezők gondoskodnak a minden korosztályt megmozgató közönségfeladatokról is, így a „Sodrófahajító" vagy „Cuccoló" versenyszámokra vagy az „Unoka kupára" a strandolók is bátran nevezhetnek.

Időpont: 2018. június 30.
Helyszín: Balatonudvardi, strand

Forrás: Facebook/Programok Balatonudvari

Víg daróci pincék főzőfesztiválja

Nem tudod, hogy mivel töltsd a hétvégét? Látogass el a Bükk lábánál fekvő, festői szépségű Tibolddarócra, és légy részese a Víg daróci pincék főzőfesztiváljának! A pincerendszer főutcája minden évben otthont ad a szabadtéri főzés-sütés szerelmeseinek. A bográcsos és egyéb „füstös" ételek illatával telítődött panorámás pincefalu vendégei évente egyszer nyár elején a modern konyhából kitagadott középkori módszerekkel sütnek és főznek.

Időpont: 2018. június 30.
Helyszín: Tibolddaróc, Víg úti pincesor

Forrás: tibolddaroc.eu

Gönci barack vígasság

A Zemplén legédesebb hungarikuma ismét összehozza egy hétvégére a helyieket és a távolról érkezőket. A pálinkák, lekvárok, szörpök, koktélok, édességek mellé koncerteket, családi programokat kaphatunk, és mostantól az egészségtudatos szemlélet és az összefogás is erősödik.

Időpont: 2018. július 6-7.
Helyszín: Boldogkőváralja, Bestillo pálinkaház

Forrás: Facebook/Gönci Barack

Operától a tangóig

Az operavilág legvonzóbb férfisztárjaként számon tartott Erwin Schrott koncertjével folytatódik a nyár egyik legnépszerűbb komolyzenei programja, a világsztár operaénekeseket felvonultató gálasorozat. A világ egyik legkedveltebb és legizgalmasabb kiállású basszbaritonja nemcsak az operaáriák széles skáláján mozogva mutatja be csillogó énektudását, hanem a vérbő tangózenék életteli birodalmába is elkalauzolja hallgatóságát a megkapó stílusú és lehengerlő megjelenésű sztárénekes.

Időpont: 2018. július 15.
Helyszín: Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Forrás: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.