Az egész Szomszédok című sorozatot sűrítették egy 5 perces videóba

sorozat poén videó Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország kultikus sorozata volt a Szomszédok, mely évekig tartotta lázban a magyar nézőket. A Takács, Vágási és Mágenheim családok életét követhették a tévék előtt ülők. Most egy vállalkozó szellemű fanatikus minden részből kivágott egy másodpercet és egyetlen videóba sűrítette azt. A végeredmény elképesztő.

Egyelőre nem tudni, hogy ki volt az a vállalkozó szellemű egyén, aki minden egyes Szomszédok epizódból kivágott egyetlen másodpercet, majd videóba sűrítette azokat.

A zseniális képsorok ígyis kirajzolják a szereplők karakterét. Megismerjük a bátor Vágási Ferit, a hősies Mágenheim doktort és a mindig jóhiszemű Takács Istvánt, de természetesen a pityókás Janka néni sem hiányozhatott. A végeredmény egyszerre kacagtató, ugyanakkor nosztalgikus érzést is kelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.