Stan Dragoti halál rendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a neves rendező, Stan Dragoti, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Magas barna férfi felemás cipőben.

Stan Dragoti rendezőként főleg a komédiákban szerzett magának hírnevet, olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Magas barna férfi felemás cipőben, a Love at first bite, a Rögbibunda és a Papa, én nő vagyok! című alkotások.

Stan Dragoti "Forrás: Omar Tobias Vega/Getty "

Az 1932-ben született rendező 85 évet élt, de az utóbbi években már nagyon beteg volt. 2014-ben nyitott szívműtétet hajtottak végre rajta. Július 13-án távozott az élők sorából.

5 film és sorozat, amit vétek lenne kihagynod júliusbanhttp://www.life.hu/kult/20180716-filmajanlo-juliusra.htmlRovatunkban időről időre összegyűjtjük azokat a mozis és televíziós bemutatókat, amik a legfontosabb eseménynek számítanak, és amiket szerintünk mindenképp érdemes lesz megtekinteni olvasóinknak az adott hónapban. Jöjjenek hát július ajánlott filmjei és sorozatai! KultOrigoKosztolányi Dezső felesége levélben küldte el férje szeretőjét melegebb égtájakra: belevaló nő volthttp://www.life.hu/kult/20180715-kosztolanyi-dezso-felesege-levelben-kuldte-el-ferje-szeretojet-melegebb-egtajakra.htmlMicsoda harcos amazon: Kosztolányi Dezső felesége levélben küldte el melegebb éghajlatra férje szeretőjét. Levél 1935-ből.KultOrigoMeghalt Christine Nöstlinger írónőhttp://www.life.hu/kult/20180714-meghalt-christine-nostlinger-irono.htmlKiadója jelentette be, hogy 81 éves korában elhunyt Christine Nöstlinger írónő. Halála előtt nem sokkal bejelentette: nem ír több könyvet, mert már nem érti ezt a világot. Kult--Kudlik Júlia ma 73 éves, így festett pályája elejénhttp://www.life.hu/kult/20180714-kudlik-julia-ma-72-eves-igy-festett-palyaja-elejen.htmlEgy ország kedvence volt és még ma is sokan szeretik Kudlik Júlia újságíró, televíziós műsorvezető, bemondót. A közkedvelt személyiség szombaton ünnepli 73. születésnapját. Kult--Nagy Sándor sírját találhatták meg régészek Egyiptombanhttp://www.life.hu/kult/20180713-nagy-sandor-sirjat-talalhattak-meg-regeszek-egyiptomban.htmlNem mindennapi felfedezést tettek a régészek: Nagy Sándor sírját találhatták meg Egyiptomban. Arra készülnek, hogy felnyitják a gránitból készült szarkofágot. Egy mellszobor is volt a sírban. Kult--40 éves lett Hollywood legkeményebb csaja: Michelle Rodriguez legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20180712-michelle-rodriguez-legfontosabb-szerepei.htmlMa ünnepli negyvenedik születésnapját a dominikai és Puerto Ricó-i származásó Michelle Rodriguez, aki általában vagány, akciózásban is élen járó nőket alakít a mozivásznon — és teszi ezt sokszor a filmvilág legsikeresebb, legnagyobb szabású produkcióiban. Az ünnepi alkalomból összegyűjtöttük a legjelentősebb szerepeit! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.